Antalya'daki stat bir gecede yok oldu!

27.06.2019 10:13

Antalya Kemer Tekirova’daki Dr. Fehmi Öncel Stadının tribünü, skor levhası ve tel örgüleri söküldü. Stat bir gecede yok edildi.

Antalya'daki stat bir gecede yok oldu!

Sabah Akdeniz'in haberine göre; Antalya'nın Kemer ilçesinde bulunan Dr. Fehmi Öncel Stadı, bir gecede tarlaya döndü.

Dr. Fehmi Öncel stadı, 2014 seçimlerinden önce belde olan Tekirova Belde Belediyesi'nin futbol takımı Tekirova Belediyespor'a kiralandı.

Büyükşehir Yasası ile Tekirova'nın mahalleye dönüştükten sonra takımın ismi önce Kemer Tekirovaspor, daha sonra Kemerspor 2003 olarak değiştirildi, stat kulübe olduğundan daha düşük bedelle kiralanmaya devam etti.

Ödeme konusunda anlaşamadılar

İsmail Selami Minta 2014'te kulüp başkanlığına getirilmesinin ardından, yönetim kurulu ile olağanüstü genel kurul kararı alarak yönetimden çekildiğini açıkladı.

Ardından Kulüp Başkanı Ahmet Öncelik oldu. Öncelik ve yönetim kurulu üyelerinin 1 Temmuz 2018'de kontrat yaptığı Tekirova Dr. Fehmi Öncel Stadı'nın sahipleriyle ödeme konusunda anlaşmazlık yaşadığı ileri sürüldü. 

Sahibi şoke oldu

31 Mart 2019 yerel seçimleri sonrasında yeni yönetim Kemer Belediyesi'ne ait olan stada yerleşmeye karar verdi.

Kemerspor 2003 kulübü, Kemer Stadı'nda tadilat çalışmalarını başlattı. Dr. Fehmi Öncel Stadı'nın mülk sahiplerinden Hayat Öncel, stadın bir gecede yok edilmesi haberini duyduktan sonra şoke oldu.

Tribünlerin, skor levhası kulesinin, kale direklerinin ve tesisin çevresindeki tel örgülerin sökülerek, Kemer'deki stadyumuna götürüldüğü haberini alan Hayat Öncel, jandarma karakoluna başvurdu.

Öncel bu kişilerden şikayetçi oldu. Jandarma konu hakkında inceleme başlattı. 

"Babamın adını yok ettiler"

Hayat Öncel, stadın tarlaya döndüğünü söyleyereki, "Sözleşmeye göre bize futbol sahası, tribünler ve çevresine yapılanlar, malzemelerle birlikte aynen devretmeleri gerekiyor. Bütün malzemeleri bize vermek zorundaydılar.

Yasal süreç başlatıyorum. Şikayette bulundum, ayrıca dava açacağım" dedi.

Doktor olan Hayat Öncel, stada babasının anısını yaşatmak için Dr. Fehmi Öncel ismini verdiklerini, babasının adını yok ettiklerini ve eski haline getirmek zorunda olduklarını söyledi. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto