Antalya haber... Kemer Belediyesi ile YEDAM işbirliği

09.10.2020 11:14

Antalya haber... Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) Antalya Şube Başkan Yardımcısı Abdullah Akgül, Kemer'de kurulması planlanan yeni merkez için destek bekliyor.

Antalya haber... Kemer Belediyesi ile YEDAM işbirliği

Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) Antalya Şube Başkan Yardımcısı Abdullah Akgül, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu ziyaret etti.

Tütün, alkol, madde ve internet bağımlılığı konusunda destek almak ya da tedavi olmak isteyenlere, kişiyi tedaviye yönlendirmek için gerekli yöntemleri öğrenmek isteyenlere hizmet veren YEDAM'ın Kemer'de de merkez kurması planlanıyor.

Farkındalık yaratmak istiyorlar

Ziyarette konuşan Akgül, ilçede kurulması planlanan merkezle ilgili Başkan Necati Topaloğlu'dan destek beklediklerini söyledi. Belediye ile ortak bir projeye imza atmak istediklerini anlatan Akgül, farkındalık yaratarak gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarabilmek için mücadele ettiklerini kaydetti.

"Gençler geleceğimizin anahtarı"

Başkan Topaloğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “YEDAM ile ortak bir proje yapmayı düşünüyoruz. Geleceğimizin anahtarı olan gençlerin kötü alışkanlıklardan kurtulması için belediye olarak her türlü desteği vermeye hazırız. YEDAM, Kemer'de bir merkez açmayı planlıyor. Biz de bu işi belediye olarak sonuna kadar destekliyoruz. Gençlerin, uyuşturucu ve benzeri bağımlılık yaratacak kötü alışkanlıklara bulaşmaması için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız" diye konuştu.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto