Kataloglu fuhuş çetesi çökertildi

12.07.2019 15:39

Antalya'da Rusya Federasyonu ve Moldova vatandaşı kadınları katalog üzerinden erkeklere pazarladıkları iddia edilen 8 şüpheli yakalandı, fuhşa teşvik edilen Rusya Federasyonu ve Moldova vatandaşı 21 kadın kurtarıldı. 

Kataloglu fuhuş çetesi çökertildi

Antalya Kemer Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Antalya Emniyet Asayiş Müdürlüğü ekipleri ile ortaklaşa düzenlediği fuhuş operasyonunda Rusya Federasyonu ve Moldova vatandaşı kadınları katalog üzerinden erkeklere pazarladıkları iddia edilen 8 kişi yakalandı, fuhşa teşvik edilen 21 kadın kurtarıldı. 

Antalya’nın Kemer ilçesi Göynük Mahallesi, Serik ilçesi ve İstanbul’da düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 8 kişinin yanı sıra isimleri belirlenen 3 şüphelinin de arandığı öğrenildi. 

3 ay önce başlatılan istihbarat çalışmaları sonucunda, kadın satıcısı şüphelilerin, yabancı uyruklu kadınların fotoğraflarını içeren katalog dokümanını kendilerine telefonla ulaşan müşterilere gönderdikleri ve müşterilerin beğendiği kadınları belli otellere göndererek fuhuş yaptırdıklarını tespit edildi. 

Şüphelilerin teknik takibi sonuçlarına göre otel kayıtlarıyla eşleştirilerek suçu işledikleri tespit edilen kişilere yönelik Antalya merkezli Kemer ilçesi Göynük Mahallesi, Serik ilçesi ve İstanbul’da eş zamanlı yapılan operasyonda, İ.F., N.H.,Y.A., İ.Ç., K.Ö., M.L. ile yardım yataklık yaptıkları iddiasıyla B.A. ve İ,K. gözaltına alındı. K.T., M.C. ve H.A. isimli fuhşa teşvik eden şüphelilerinin ise izlerinin sürüldüğü öğrenildi. 

Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecekleri, bir kısmı zorla fuhşa teşvik edildiğini öne süren toplam 21 Rus ve Moldovalı kadının ise sınır dışı edileceği bildirildi.

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto