KAŞ'A İÇME SUYU YATIRIMI

02.06.2017 13:00

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü, 49 milyon TL yatırım bedeliyle Kaş merkez ve mahallelerde içme suyu hatlarında yenileme ve iyileştirme çalışması yapıyor.

KAŞ'A İÇME SUYU YATIRIMI

Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, kırsal mahallelerin içme suyu sorunlarını tek tek çözüyor. Kesintisiz içme suyu temini için yeni isale ve şebeke hattı çalışmaları yapan ASAT, aynı zamanda yetersiz kalan hatları da yeniliyor. ASAT son olarak Kaş Gömbe Kaynağı İçmesuyu Hatları Rehabilitasyon Yapım İşiyle bölgenin eskiyen hatlarını yenileyerek, yetersiz kalan içme suyu depolarınıda elden geçiriyor.

49 MİLYONLUK YATIRIM

49 milyon lira yatırım bedelli projeyle Kaş merkez, Kalkan, Saklıkent, Gömbe, Yeşilbarak, Yaylakılıçlı, Sütleğen, Beldibi, Sinekçi, Gürsu ve Ağullu mahallelerinin içmesuyu probleminin kökten çözülmesi hedefleniyor. Yüzde 20'si tamamlanmış olan Kaş Gömbe Kaynağı İçmesuyu Hatları Rehabilitasyon Yapım İşi çalışmalarının 2018 yılı içerisinde bitirilmesi planlanıyor.

190 KM'LİK DEV İMALAT

İlçe genelini sağlıklı içme suyu ile buluşturmayı hedefleyen ASAT'ın çalışmasıyla hatlar daha güçlü ve dayanıklı hale de geliyor. Proje kapsamında evsel bağlantılar dahil toplam 190 kilometre uzunluğunda imalat yapacak olan ASAT, çalışmalarda 400'lük demir boru ve çeşitli ebatlarda polietilen boru kullanıyor.

ANTALYA, (DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto