Dünya dalış rekortmeni Ufuk Koçak Atatürk posteri önünde saygı duruşunda bulundu

09.11.2020 23:20

Antalya haber... Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde 17 Ağustos depreminde enkaz altında kalarak iki bacağını kaybeden dünya dalış rekortmeni Ufuk Koçak, Antalya'nın Kaş ilçesinde su altında dev Atatürk posteri açtı. Koçak, açtığı Atatürk posteri önünde saygı duruşunda bulundu.

Dünya dalış rekortmeni Ufuk Koçak Atatürk posteri önünde saygı duruşunda bulundu

Haber merkezimize gelen Antalya haberine göre; 17 Ağustos 1999 tarihinde Gölcük’te yaşanan depremde 72 saat kaldığı enkaz altından kurtarıldıktan sonra iki bacağını kaybeden dünya dalış rekortmeni Ufuk Koçak, Antalya'nın Kaş ilçesinde deniz dibinde 10 metrelik Atatürk posteri açtı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 82. yıl dönümünde su altında açılan dev poster önünde saygı duruşunda bulunan Koçak’a dünya serbest dalış rekortmeni ve milli sporcu Birgül Erken, dalış eğitmenleri Öztan Sönmez ve Erhan Onat eşlik etti. Koçak'ın açılan 30 metrekarelik Atatürk posteri önündeki saygı duruşu ise aynı zamanda fotoğraf sanatçısı olan Öztan Sönmez tarafından görüntüledi.

Dalış hakkında bilgi veren rekortmen dalgıç eğitmeni Ufuk Koçak, “Atatürk için tuttum nefesimi. Atatürk'ü her zaman ve her yerde saygıyla, özlemle, minnetle anmaktan gurur duyuyorum” dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto