Jandarma Komutanlığı önünde coşku dolu anlar!

27.06.2019 08:31

Antalya’da yeni askerlik sistemi kapsamında 6 ayını dolduran askerler erken terhis edildi. Erken terhis sevinci yaşayan askerler, birlikleri önünde çantalarını havaya fırlattı. 

Jandarma Komutanlığı önünde coşku dolu anlar!

TBMM Genel Kurulu’nda yeni askerlik sistemiyle ilgili kanunun teklifinin kabul edilmesiyle askerliğin 6 aya düşürülmesinin ardından 6 aylık vatani görev süresini dolduran askerler terhis olmaya başladı.

Bu kapsamda Antalya İl Jandarma Komutanlığı’nda 6 ayını dolduran 44 asker akşam saatlerinde terhis edildi. 

Askerler arkadaşları ve komutanlarıyla vedalaştıktan sonra il jandarma komutanlığı önünde bavullarını fırlatarak sevinçlerini doyasıya yaşadı. 


 

“Kim yaptıysa teşekkür ediyoruz" 

Sakarya’dan vatani görevini yapmak için Antalya’ya gelen Furkan Celebisiz, 6 aydır kentte vatani görevini yaptığını belirterek, “Bu süreçte komutanlarımızdan çok şey öğrendik.

Askerlik konusunda da bilmemiz gereken her şeyi öğrendik. Askerliğin kıymetini anladık, yapılan maddeyle erken terhis oluyoruz. Kim yaptıysa teşekkür ediyoruz. Bizim gibi sevinci yaşayan çok kişi var” dedi. 

“Kanundan dolayı çok mutluyum"

İsmail Çoban da kanundan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyerek, “Bugün ailemize kavuşma sevincini bizlere yaşatan herkesten teker teker Allah razı olsun.

Tek dileğim, biz gibi görevini yapan, yapmaya devam edecek olan kardeşlerimizin kazasız belasız ailelerine kavuşmasını temenni ediyorum. Allah herkese bu duyguyla yaşamayı, vatani görevi bir asker olarak Türk Bayrağı altında yapmayı nasip etsin” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto