İşitme engelli genç hayatını kaybetti

04.11.2017 16:14

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde zeytin bahçesindeki çalılıkları budarken elektrikli hızar makinesinin üzerine düşen 27 yaşındaki Mehmet Öz, hayatını kaybetti.

İşitme engelli genç hayatını kaybetti

Manavgat'a bağlı Tepeköy Mahallesi'nde oturan Mehmet Öz, eşi, anne ve babasıyla zeytin toplamak için bahçeye geldi. Saat 11.00 sıralarında elektrikli ağaç kesme motoruyla bahçenin sınırındaki çalıları budayan Mehmet Öz, kestiği dal parçalarını toplamak için kesme motorunu çalışır vaziyette yere bıraktı. Dal parçalarını topladığı sırada dengesini kaybeden Mehmet Öz, sırt üstü kesme motorunun üzerine düştü.Mehmet Öz'ün düştüğünü gören ailesi yanına koştu. Elektrikli motoru durduran yakınları, sırtında derin kesik bulunan Mehmet Öz için sağlık ekiplerinden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Mehmet Öz'ün öldüğünü belirledi. 

ANTALYA'NIN MANAVGAT ILCESI'NDE ZEYTIN BAHCESINDEKI CALILIKLARI BUDARKEN ELEKTRIKLI HIZAR MAKINESININ UZERINE DUSEN 27 YASINDAKI MEHMET OZ, YASAMINI YITIRDI. (OLAY YERI) (FOTO:MANAVGAT-DHA)

MİLLİ MAÇTA SAHAYA ÇIKMIŞLARDI

Mehmet Öz, geçen hafta Kübra Yılmaz ile evlenirken, çift İşitme Engelliler Futbol Milli Takımı'nın 29 Ekim'de Antalya'da İngiltere'yi 5-0 yendiği karşılaşmada gelinlik ve damatlıkla sahaya çıkmıştı. Taraftarı selamlayan çift, gazetecilere de milli takımı desteklemek için düğünden maça geldiklerini söylemişti. Mehmet Öz'ün, geçen yıla kadar futbol ve voleybol branşlarında faaliyet gösterdiği, Manavgat İşitme Engelliler Spor Kulübü'nde yönetici olarak görevine devam ettiği belirtildi.

ANTALYA'NIN MANAVGAT ILCESI'NDE ZEYTIN BAHCESINDEKI CALILIKLARI BUDARKEN ELEKTRIKLI HIZAR MAKINESININ UZERINE DUSEN 27 YASINDAKI MEHMET OZ, YASAMINI YITIRDI. (OLAY YERI) (FOTO:MANAVGAT-DHA)

 

ANTALYA'NIN MANAVGAT ILCESI'NDE ZEYTIN BAHCESINDEKI CALILIKLARI BUDARKEN ELEKTRIKLI HIZAR MAKINESININ UZERINE DUSEN 27 YASINDAKI MEHMET OZ, YASAMINI YITIRDI. MEHMET OZ'UN (SOLDAN UCUNCU) , GECEN YILA KADAR FUTBOL VE VOLEYBOL BRANSLARINDA FAALIYET GOSTERDIGI BELIRTILDI.(FOTO:MANAVGAT-DHA)

ANTALYA'NIN MANAVGAT ILCESI'NDE ZEYTIN BAHCESINDEKI CALILIKLARI BUDARKEN ELEKTRIKLI HIZAR MAKINESININ UZERINE DUSEN 27 YASINDAKI MEHMET OZ, YASAMINI YITIRDI. MEHMET OZ'UN (ON SIRA SOLDAN UCUNCU) , GECEN YILA KADAR FUTBOL VE VOLEYBOL BRANSLARINDA FAALIYET GOSTERDIGI BELIRTILDI.(FOTO:MANAVGAT-DHA)

( Mithat ABAKAN / DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto