İntihara teşebbüs eden oğluna isyan etti

10.11.2020 12:27

Antalya'da, işinin bozulduğunu ve eşi tarafından terk edildiğini söyleyen E.T. (40), 4 katlı binanın terasına çıkıp, intihar girişiminde bulundu. E.T., ikna edilmesinin ardından çatıdan inince kendisini bekleyen annesine sarılıp, gözyaşı döktü. Anne S.K., "Niye böyle yapıyorsun oğlum, ciğerimi mi yakmak istiyorsun?" diyerek ağladı.

İntihara teşebbüs eden oğluna isyan etti

Haber merkezimize gelen Antalya haberine göre; Olay, saat 10.00 sıralarında, Muratpaşa ilçesi Zerdalilik Mahallesi Cebesoy Caddesi bulunan 4 katlı binanın terasında meydana geldi. İşinin bozulduğunu ve bu süreçte eşinin 2 çocuğunu da alarak, evi terk ettiğini söyleyen E.T., çıktığı terasta intihara kalkıştı.

Elinde maket bıçağı da olan E.T.'yi görenlerin ihbarıyla olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Terasa çıkan polis, maket bıçağını boynuna dayayan E.T.'yi eyleminden vazgeçirmek için ikna konuşmasına başladı. Bu sırada olay yerine gelen anne S.K. ise gözyaşı dökmeye başladı. Polis ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik ikna çalışmasının ardından E.T., çatıdan indirildi.

Aşağıda kendisini bekleyen annesinin yanına giden E.T., sarılıp, ağladı. Oğlu ile beraber gözyaşı döken S.K. ise "Neden böyle yapıyorsun oğlum, benim ciğerimi mi yakmak istiyorsun?" dedi. Anne- oğul, polis merkezine götürüldü.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto