Hırsızlık güvenlik kamerasına yansıdı

27.10.2017 15:50

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde manava giren şüpheli, yaklaşık 1000 TL nakit para, cep telefonu ve içerisinde bir miktar para bulunan bağış kutusunu çalarak, kayıplara karıştı.

Hırsızlık güvenlik kamerasına yansıdı

Kadıpaşa Mahallesi'nde, gece açık olan manavda, dün sabaha karşı hırsızlık olayı meydana geldi. Manav çalışanının dışarıda olduğu sırada içeri giren şüpheli, kasadaki yaklaşık 1000 TL ve çalışana ait cep telefonuyla içerisinde bir miktar para bulunan bağış kutusunu alıp, kayıplara karıştı. Bir süre sonra içeri giren manav çalışanı, olayın farkına vardı. Çalışanın haber verdiği iş yeri sahibi, güvenlik kameralarını inceledikten sonra durumu, polise bildirdi. Manava gelen polis ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alırken, iş yerinde de parmak izi çalışması yaptı. Şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

ANTALYA'NIN ALANYA ILCESI'NDE MANAVA GIREN SUPHELI YAKLASIK 1000 TL NAKIT, CEP TELEFONU VE ICERISINDE BIR MIKTAR PARANIN BULUNDUGU BAGIS KUTUSUNU CALARAK KAYIPLARA KARISTI. HIRSIZLIK ANI MANAVDAKI GUVENLIK KAMERALARINCA KAYDEDILDI.(FOTO:ALANYA-DHA)

(Engin Anak /  DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto