Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'den çifte kutlama

20.04.2023 13:10

Antalya haber... Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayımlayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Milli ve Dini iki bayramımızı bir arada idrak etmenin gururunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşadığımız bu özel günlerde çocuklarımıza bu günlerin önemini ve hayatımız içindeki yerini çok iyi anlatmamız gerekmektedir" dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'den çifte kutlama

Antalya haber... Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayındı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü yayınladığı bayram mesajında şunları söyledi:

"Saygıdeğer Hemşehrilerim;

Bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Ne mutlu ki bu sene de iyi niyetlerimizin, dualarımızın eşlik ettiği iftar sofralarında, yan yana hep birlikte olduk. Yemeğimizi, sevgimizi paylaştık, tanıştık, kaynaştık. Günlük koşturmamız içerisinde ihmal ettiğimiz dostlarımızla kucaklaştık, kaybettiklerimizi andık, Dolu dolu yaşadığımız on bir ayın sultanı Ramazan ayının ardından Ramazan bayramına ermiş olmanın mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz.

Bayram günlerinde hissettiğimiz sevinç ve heyecan, çocukluk yıllarımızdan beri hatıralarımızda özel bir yer tutar. Bizi ve yüreklerimizi birleştiren nadide geleneklerimizdendir Ramazan Bayramı, her sene aynı coşkuyla ve aynı huzurla beklenendir.

Bayramlar bizi aynı güzel duygu ve düşünceler etrafında toplayan, kavuşma ile gurbet hasretini bir nebze azaltan, kalpleri ve ruhları birleştiren ulvi atmosferlerdir. Toplum hayatımızda çok özel ve anlamlı bir yeri olan, sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel şekilde yaşandığı dini bayramlar; özlemleri gideren, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, hoşgörü duygusunu güçlendiren milletimizin müstesna günleridir.
Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin sergilendiği, sevgi, barış ve kardeşlik duygularının yoğunlukla yaşandığı, toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, özel günlerdir.

Bayramlar; aynı zamanda, kırılan kalplerin onarılması, yapılan hataların affedilmesi, hayatımızda daha çok sevgi, dayanışma ve kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda bir kez daha düşünmemiz için önemli fırsatlardır. Bu günlerde, şehit ailelerimizi, şanlı gazilerimizi, hasta, yaşlı, yetim, öksüz ve kimsesiz kardeşlerimizi de hatırlamalıyız.

Ramazan Bayramıyla birlikte ayni zamanda Türk Milletinin iradesini temsil eden Gazi Meclisin açıldığı ve yüce Türk Milletinin kendi geleceğine yine kendisinin yön vereceğini dünyaya haykırdığı gün olan “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını"da kutluyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu tarihi günü ülkemizin geleceği, aydınlık yarınlarımızın teminatı ve milli egemenliğimizi sonsuza kadar koruyacak olan çocuklarımıza hediye etmiştir. Dünyada çocuklara armağan edilen tek ulusal bayram olma özelliğini taşıyan 23 Nisan, aynı zamanda Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara verdiği önemin ve duyduğu güvenin bir ifadesidir.

Milletçe hep birlikte ulaştığımız milli ve dini bayram günlerimizi, ülkemizin bir bölümünde büyük yıkıma neden olan asrın deprem felaketi nedeniyle buruk yaşıyoruz. Felaketin ilk gününden itibaren deprem bölgesinde tüm imkanlarımız ile yer alarak vatandaşlarımızın yaralarını sarma gayreti içinde olduk.

Bölgemize gelen afetzede vatandaşlarımız için de tüm imkanlarımızı seferber ettik. Bu bayram vesilesiyle de deprem bölgesindeki ve bölgemizdeki depremzede vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçları için yanlarında olmaya devam edeceğiz.

Milli ve Dini iki bayramımızı bir arada idrak etmenin gururunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşadığımız bu özel günlerde çocuklarımıza bu günlerin önemini ve hayatımız içindeki yerini çok iyi anlatmamız gerekmektedir.

Kepez Belediyesi olarak, çok sevdiğimiz, değer verdiğimiz, geleceğimizin teminatı ve yarınlarımız olan çocuklarımıza mutlu bir gelecek hazırlamak için gece gündüz çalışıyoruz. Çocuklarımıza olan heyecanımız ve sevdamız hiç bitmeyecek, onları hep birlikte güçlü bir şekilde geleceğe taşıyacağız.

Hemşehrilerimizin bu bayramı da huzur içinde geçirmesi için belediye hizmetlerimizle ilgili olarak her türlü tedbirleri aldık. Ayrıca ailelerimizi çocukları ile birlikte huzur içinde vakit geçirmeleri için dokuma bölgesindeki müze ve etkinlik alanlarımıza davet ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; birlik ve beraberlik içerisinde nice mutlu bayramlara ulaşmak ümidiyle  tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, aziz milletimize ve tüm insanlığa sağlık, barış, kardeşlik, hoşgörü ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Saygılarımla."

Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto

Diğer Haberler

Antalya'da 20 Nisan Cumartesi günü elektrik kesintisi yapılacak mı? Hangi ilçelerde kesinti yapılacak?

Antalya'da 20 Nisan Cumartesi günü ele..

Antalya'da 20 Nisan Cumartesi günü elektrik kesintisi yapılacak mı? Hangi ilçelerde kesinti yapılacak?
Antalya'da hava durumu! Uyarılar peş peşe geliyor! 20.4.2024

Antalya'da hava durumu! Uyarılar peş p..

Antalya'da hava durumu! Uyarılar peş peşe geliyor! 20.4.2024
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'dan Antalyalılara çağrı: Gelin birlikte temizleyelim

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'..

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'dan Antalyalılara çağrı: Gelin birlikte temizleyelim
Antalya'da Valiliği'nden kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

Antalya'da Valiliği'nden kuvvetli yağı..

Antalya'da Valiliği'nden kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
Meteoroloji 45 il için sarı kodlu uyarı! İçlerinde Antalya da var

Meteoroloji 45 il için sarı kodlu uyar..

Meteoroloji 45 il için sarı kodlu uyarı! İçlerinde Antalya da var
ATSO Başkanı Ali Bahar ödemeler dengesi istatistiklerini değerlendirdi! Antalya'nın katkısı büyük

ATSO Başkanı Ali Bahar ödemeler denges..

ATSO Başkanı Ali Bahar ödemeler dengesi istatistiklerini değerlendirdi! Antalya'nın katkısı büyük