Gökhan Böcek gündem olan paylaşımını kaldırdı

15.11.2020 15:53

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in oğlu Gökhan Böcek, Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu’nun hastane ziyaretinin ardından 11 Kasım’da yaptığı sosyal medya paylaşımını sildi. 

Gökhan Böcek gündem olan paylaşımını kaldırdı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in oğlu Gökhan Böcek, Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu'nun Başkan Böcek'i hastanede ziyaretinin ardından, 11 Kasım tarihinde yaptığı "Ayaklar baş, başlar ayak oldu" paylaşımını kaldırdı.

HACIARİFOĞLU, " BAŞKANIMIZI TEMSİL ETMEYE DEVAM EDECEĞİM"

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Hacıarifoğlu, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavisi devam eden Başkan Muhittin Böcek’i ziyaret etti. 

Ziyaret sonrası açıklama yapan Hacıarifoğlu, “Başkanımız Muhittin Böcek’i çok iyi gördüm, sağlığının her geçen gün iyiye gitmesi beni çok mutlu etti. Belediye konularında sohbet ettik. Kendisine, görevine dönene kadar emanetine sahip çıkmaya devam edeceğimi söyledim. Kendisi de bu duruma sevindi. Şimdiye kadar aldığım her kararda ve attığım her adımda olduğu gibi, bundan sonrada aynı hassasiyetle Başkanımız Muhittin Böcek’i temsil etmeye devam edeceğim” dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto