Antalya haber: Akrabaları tarafından öldürüldü

18.09.2020 00:44

Antalya haber... Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde Recep Ç. (36), aralarında husumet bulunan amcası ve iki kuzeniyle çıkan kavgada tüfekle vurularak yaşamını yitirdi. Olayın ardından baba ve 2 oğlu jandarma tarafından yakalanarak, gözaltına alındı.

Antalya haber: Akrabaları tarafından öldürüldü

Antalya haber... Olay saat 19.30 sıralarında Antalya'nın Gazipaşa ilçesinin Aydıncık Mahallesi’nde meydana geldi.

İddiaya göre Recep Ç., daha önce husumetli olduğu amcaoğlu H.Ç. ve oğulları ile telefonla tartıştı. Tartışmanın ardından H.Ç., oğulları S.Ç. ve M.Ç. ile birlikte Recep Ç.’nin bulunduğu yere geldi.

Burada çıkan kavgada av tüfeğiyle açılan ateş sonucu göğsünden vurulan Recep Ç., yere yığıldı. H.Ç. ve çocukları ise olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Kurtarılamadı

Sağlık ekipleri yaralı Recep Ç.’ye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Daha sonra ambulansla Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne götürülen Recep Ç. müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Gözaltına alındı

Olay yerinden kaçan H.Ç. ve M.Ç. jandarma ekiplerince evlerinde suçta kullanılan tüfekle birlikte, S.Ç. ise başka bir yerde yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto