Gasp edilen Salim Şahin yaşadığı korku dolu anları anlattı

11.06.2021 16:54

Antalya haber... Muratpaşa'da müstakil evlerinin avlusunda oturan yaşlı çiftin önce ellerini öpüp, ardından telefonlarını alıp kaçan şüpheli, polisin araya girmesiyle kendini çiftin evine kilitledi. Yaşananları anlatan Salim Şahin(77), “Korkar insan ama ben devlete güveniyorum, onu salmazlar” dedi.

Gasp edilen Salim Şahin yaşadığı korku dolu anları anlattı

Antalya haber.... Edinilen bilgiye göre, olay, dün 19.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Mehmetçik Mahallesi Kahramanlar Caddesi üzerindeki iki katlı müstakil evde meydana geldi. 33 yaşındaki Cengiz Ö, cadde üzerinde bir süre dolaştıktan sonra Meliha ve Salim Şahin(77) çiftinin bulunduğu evin önüne geldi.

Cengiz Ö, avluda oturan Salim Şahin’in elini öptü. Cengiz Ö, daha sonra Salim Şahin’in cep telefonunu alarak uzaklaşmaya başladı. Bu sırada bastonuyla ayağa kalkan Salim Şahin’in bastonunun baş kısmını şüpheli kırdı. Mahalle sakinlerinin haber vermesiyle bölgede bulunan polise cadde üzerinde denk gelen Salim Şahin, Cengiz Ö’nün telefonu aldığını ve ilerlediğini söyledi. Bunun üzerine polis yolda gördüğü Cengiz Ö’yü yaşlı çiftin yanına gelmesini sağladı Telefonu veren Cengiz Ö, biranda kendini yaşlı çiftin evine kilitledi.

112 Acil Acil Çağrı Merkezi’ne haber verilmesiyle olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri evdeki şahsı ikna etmek için uzun süre uğraşsa da başarılı olamadı. Eve zarar vermeye başlayan Cengiz Ö, camları kırdı eşyaları bahçeye atmaya başladı. Yaklaşık 1 saat süren ikna çabaları sonuç vermeyince olay yerine özel harekat polisi çağrıldı. Koçbaşı ile kırıp eve giren özel harekat ekipleri, Cengiz Ö.’yü etkisiz hale getirdi. Gözaltın alınan şüpheli polis merkezine götürüldü. ‘Konut dokunulmazlığından’ işlem yapılan Cengiz Ö, adliyeye sevk edildi. Yaşananlar karşısında büyük korku yaşayan Şahin çifti, yakındaki kızının evine götürüldü.

"ELİMİ ÖPTÜ"

Yaşananları anlatan işçi emeklisi Salim Şahin, karı koca her gün sabah evlerinin önündeki bahçede vakit geçirdiklerini hatırlattı.
Zamanının büyük bölümünü bahçedeki yerinde geçirdiğini ara sura uyuduğunu dile getiren Şahin, “Bana bu arada bir haber geldi, şüpheli bir şahsın mahallede dolaştığını ve bir evin önüne yattığı ve benin buraya gelebileceğini söylediler. Ben de hemen kalktım sandalyede oturmaya başladım. Kısa süre içinde bu şahıs geldi ve kapıyı açtı içeri girdi. Hemen elimi öpmeye başladı. Korktum ama elinde bıçak falan yoktu. Kollarında dövme vardı. Telefonu kaptı elimden dışarı çıktı gitti” dedi.

"TELEFONU ÇOK SEVERİM"

Şahsın yoldan gitmeye başladığını anlatan Şahin, “Baktım polisler geliyordu yoldan. Hemen telefonumu şahsın aldığını ve almalarını istedim. Ben telefonu çok severim. Polis şahsın arkasından gitti ve sonra bu kişi evime geldi. Telefonumu şahıs polis aracının ön tekerinin altına attı. Biz de evin önündeydik bu şahıs biranda eve çıktı. İki kapı var ikisini de kilitledi. Koçbaşı ile polisler kapıyı açtı. Pencereler kırık evin içine zarar vermiş” diye konuştu.

"YAPMA ETME DEDİM DİNLEMEDİ"

Parkinson hastalığı nedeniyle zor yürüdüğünü ifade eden Şahin, “Korkar insan ama ben devlete güveniyorum. Onu salmazlar. Herkes şikayetçi mahalleden. Bu şahıs bir daha gelemez. Onu bırakmazlar. Cezaevinde akıllansın. Bizim burayı yeniden öğrenmesin. Yapma etme diye yalvardım ama dinlemedi. Hastayım ben ilaç kullanıyorum” dedi.

"AYAKKABILARI EVDE KALDI"

Evde büyük çapta zarar meydana gelirken Cengiz Ö’nün ayağından çıkardığı ayakkabılarının halen evde olduğu görüldü. Yaşlı çiftin bir süre çocuklarının yanında kalacağı, evde yapılacak tadilat sonrası geri gelecekleri belirtildi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto

Diğer Haberler

Antalya'da ruhsatsız çalıştırılan ambulansı jandarma yakalandı

Antalyada ruhsatsız çalıştırılan ambul..

Antalya'da ruhsatsız çalıştırılan ambulansı jandarma yakalandı
Antalya'da bayramda 20 milyon yolcu! Gelir beklentisi yüz güldürecek

Antalya'da bayramda 20 milyon yolcu! G..

Antalya'da bayramda 20 milyon yolcu! Gelir beklentisi yüz güldürecek
SON DAKİKA: Komşuda 5.7 büyüklüğünde deprem oldu

SON DAKİKA: Komşuda 5.7 büyüklüğünde d..

SON DAKİKA: Komşuda 5.7 büyüklüğünde deprem oldu
Akaryakıt fiyatları üç haneye mi çıkacak? Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi

Akaryakıt fiyatları üç haneye mi çıkac..

Akaryakıt fiyatları üç haneye mi çıkacak? Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi
Gelir İdaresi Başkanlığı duyurdu! O süre uzatıldı!

Gelir İdaresi Başkanlığı duyurdu! O sü..

Gelir İdaresi Başkanlığı duyurdu! O süre uzatıldı!
Antalya'ya acil kırmızı uyarı yapıldı! İlk kez görülen hayvan büyük istilaya başladı! Ayak parmağı yiyor

Antalya'ya acil kırmızı uyarı yapıldı!..

Antalya'ya acil kırmızı uyarı yapıldı! İlk kez görülen hayvan büyük istilaya başladı! Ayak parmağı yiyor