Finike doluya teslim! Cadde ve sokaklar beyaza büründü
01.02.2023 13:43Antalya haber... Finike ilçesinde sabah saatlerinde başlayan sulu kar ve dolu yağışı ile bazı noktalar beyaza büründü

Antalya haber... Finike ilçesinde sabah saatlerinde önce sulu kar, ardından dolu yağdı. Sokak, cadde ve araçlar karla beraber beyaza büründü.
Sahile gelenler, beyaz örtü ile birlikte hatıra fotoğrafı çekti. Kar yağışı ise 2 saat sonra etkisini kaybetti.
Finike- Demre kara yolunda da sürücüler, yağış nedeniyle zor anlar yaşadı. Bir otomobil sürücüsü kayan aracının kontrolünü kaybedip, kamyona çarptı.
Yağış nedeniyle trafikte kısa süreli aksama yaşandı. İlçe merkezine en son 2015 yılında kar yağdığını belirtti.
Haberlerimizi Instagram, Facebook, Twitter, Telegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.
Kaynak: DHA
Yorumlar
Yorum Yap