ELMALI'DA MEZUNİYET COŞKUSU

26.05.2017 10:00

AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Elmalı Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen mezuniyet töreninde öğrenciler kep fırlattı.

ELMALI'DA MEZUNİYET COŞKUSU

AÜ Elmalı MYO 2016-2017 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni yapıldı. Törene, Kaymakam Gürbüz Saltaş, Belediye Başkanı Ümit Öztekin, Garnizon Komutanı Nuh Bektaş, Emniyet Müdürü Hasan Mutlu ve diğer kurum amirleri katıldı.

Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Halil Demir, okul olarak geçen yıldan daha iyi olduklarını, hedeflerinin ise gelecek yıl çok daha iyi olmak olduğunu söyledi. Demir, "Mezun olduktan sonra mesleğinizin gerekliliklerini lütfen yerine getiriniz. Sizlerin başarılı şekilde ülkemizin geleceği için çalışması bizleri onurlandıracaktır" dedi.

Belediye Başkanı Ümit Öztekin, üniversite öğrencilerini ilçede ağırlamaktan mutlu olduklarını belirterek, "Mezun olduktan sonra işinizi en iyi şekilde yapın. Yaptığınız işi sevin. Mutlaka başarılı olursunuz. Hangi işi yaptığınız değil, nasıl yaptığınız önemli. Ülkemizde iyi yetişmiş teknikerlere büyük ihtiyaç var. Kendinizi hafife almadan çalışmalısınız" diye konuştu.

Kaymakam Gürbüz Saltaş da Elmalı'ya öğrencilerin değer kattığını vurguladı. Saltaş, "Sizler mezun oluyorsunuz. Mezun olduktan sonra mutlaka bir konuda uzman olunuz. Her işi yapıp her işte uzman olmak yerine en çok sevdiğiniz, başarılı olacağınız bir alanda çalışmalısınız. Sizlere her daim kapımız açık. Şansınız bahtınız açık olsun" dedi.

Mezuniyet töreninde dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri takdim edildi. Tören öğrencilerin kep atmasıyla son buldu.

ELMALI, (DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto