Elektrik panosunda korkutan patlama!

27.10.2020 17:48

Antalya haber... Antalya'da pazar yerinde, kaldırım üzerinde bulunan elektrik panosunda meydana gelen patlamada 2 araçta maddi hasara yol açtı. O anlar anbean güvenlik kameralarına yansıdı. 

Elektrik panosunda korkutan patlama!

Haber merkezimize gelen Antalya haberine göre; Antalya'nın Serik ilçesi Kadriye Mahallesi'ne kurulan semt pazarı içerisinde, kaldırım üzerinde bulunan elektrik panosunda henüz bilinmeyen nedenle gürültüyle patlayıp, alev aldı. Etraftakilerin kısa sürede müdahale edip söndürdüğü yangında, pano kullanılamaz hale gelirken, panonun yanındaki pazarcı esnafına ait 2 araçta da hasar oluştu.

Elektrik dağıtım şirketi görevlileri bölgeye gelerek panoya müdahalede bulundu. Yetkililer kısa sürede arızanın giderilip, sokağa elektrik verileceğini söyledi.

"Panonun alev alması ile yandığını gördük"

Bölge esnafından Şaban Aksoy, "Birden patlama oldu. Önce ne olduğunu anlayamadık. Ama panonun alev alması ile yandığını gördük. O bölgenin elektrik akımı kesildi. Pazarcı esnafımız patlamayla birlikte korkulu anlar yaşadı" dedi.

Pazarcı Süleyman Çam da "Pazar yerinde büyük bir patlama sesi geldi. Esnaf çok korktu. Kaldırımda bulunan elektrik panosu kendiliğinden patladı" diye konuştu.

Öte yandan panonun patlama anı çevredeki güvenlik kamerasına yansıdı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto