Düğüne giderken yakalandı! Araçtan çıkanlar şoke etti

25.07.2019 10:03

Antalya’da bin 400 personelle karadan, havadan ve denizden geniş kapsamlı ‘Huzur Akdeniz-5’ uygulaması gerçekleştirildi. Uygulamada bir sürücünün aracından ruhsatsız tüfek, tabanca, çok sayıda fişek ve uyuşturucu madde çıktı. Sürücü ise düğüne gittiğini söyledi. 

Düğüne giderken yakalandı! Araçtan çıkanlar şoke etti

Antalya genelinde genel asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, terör örgütlerinin eylemlerinin engellenmesi, kamuya açık alanların güvenli ortamlar haline getirilmesi  ve önleyici ve caydırıcı tedbirlerin alınması amacıyla akşam 22.30 ve 01.00 saatleri arasında "Huzur Akdeniz Uygulaması (2019/5)" gerçekleştirildi. 

İl ve ilçe genelinde yapılan uygulama Asayiş, Güvenlik, Terörle Mücadele, Narkotik Suçlarla Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Çocuk, Trafik Denetleme, Bölge Trafik Denetleme ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlükleri başta olmak üzere bin 400 personel, bir helikopter ve bir deniz aracıyla gerçekleştirildi. 

Durdurulan araçları ayrıntılı bir şekilde arayan ekipler, sürücülerin GBT sorgularını gerçekleştirdi. 

Uygulama nedeniyle ekiplerin Muratpaşa ilçesi Hasansubaşı Caddesi’nde durdurduğu bir otomobilde, adeta cephanelik çıktı.

İçerisinde bir ailenin bulunduğu aracı arayan ekipler, bagaj kısmında bir tüfeğe ve fişeklere rastladı.

Sürücü, düğüne yetişmek için evden acele çıktığını ve tüfeğin ruhsatının yanında olmadığını söylerken, ekipler bu defa da torpido gözünde tabanca buldu. 

Sürücü ruhsatsız olarak bulunan tabancanın da ağabeyine ait olduğunu söyledi

Ekipler sürücünün aracında aramaya devam ederken, bir miktar uyuşturucu madde ele geçirdi.

Polis ekipleri, tabanca, tüfek, fişek ve uyuşturucu maddelere el koyarken, sürücüyü, yanındaki kadın ve küçük çocukla birlikte  ifadesini almak üzere emniyete götürdü. 
 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto