Katil zanlısı pilotun cezası belli oldu!

09.05.2019 11:27

Antalya’da 11 yıl önce boğularak öldürülüp cesedi dağlık bir bölgeye atılan turizmci Erdoğan Akbaş'ın katil zanlısı pilot Asım Onur C.’nin cezası belli oldu.

Katil zanlısı pilotun cezası belli oldu!

2008 yılında Antalya’nın Döşemealtı ilçesine bağlı Dağbeli bölgesindeki dağlık alanda kayalığın arasında erkek cesedi bulundu.

Jandarma ekiplerinin yaptığı araştırmada boğularak öldürülen şahsın Kemer’de turizmle uğraşan 23 yaşındaki Erdoğan Akbaş olduğu belirlendi. O zaman yapılan çalışmalarda cinayetin faili ya da failleri bulunamadı. 

Antalya İl Jandarma İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, 10 yıl önce işlenen cinayetin dosyasını 2018 yılında tekrar açtı. Özel ekip kuran jandarma, cinayete karıştığı iddiasıyla 4 kişiyi gözaltına aldı.

Alınan ifadelerin ardından 3 kişi serbest bırakılırken, özel bir havayolu şirketinde pilot olarak çalışan Asım Onur C., şüpheli olarak adliyeye sevk edildi.

Erdoğan Akbaş ile Asım Onur C. arasında alacak-verecek meselesi olduğu iddia edildi.

Erdoğan Akbaş’ı öldürmekle suçlanan Onur C., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Antalya 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesinde dün görülen karar duruşmasında müebbet hapis cezası verilen Onur C,'nin cezası mahkemenin iyi hal indirimiyle 25 yıla düşürüldü. 

Son sözü sorulan Onur C., “Ben masumum. Benim Erdoğan’ı öldürmem için bana çok daha ağır şeyler yapması gerekirdi” dedi. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto