Antalya'daki korkunç kazanın ayrıntıları ortaya çıktı!

04.10.2018 17:11

Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde bir ailenin içinde bulunduğu araç takla attı. Kazada araç bakmak için Afyonkarahisar'a gittikleri öğrenilen aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. 

Antalya'daki korkunç kazanın ayrıntıları ortaya çıktı!

Kaza, Burdur-Antalya karayolu Döşemealtı ilçesi Dağbeli mevkiinde bugün saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Afyonkarahisar’dan araç baktıktan sonra Antalya'ya dönen Fatih Çapacı idaresindeki 07 AAB 142 plakalı araç yoldan çıkarak takla atıp şarampole yuvarlandı. Kazada araç içinde bulunan Mehmet (70), eşi Safinaz (70), oğulları Ramazan (48) ile gelinleri Hatice Akpınar (48) hayatını kaybetti. Ramazan Akpınar’ın damadı sürücü Çapacı ise yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

Hayatını kaybedenlerin yakınları gözyaşı döktü 

Olay yerine ise çok sayıda jandarma, sağlık ve polis ekipleri gönderildi. Kazaya ilk müdahale eden Ramazan Bozkurt, arkadaşlarıyla Dağbeli'nde bir restorana geldiklerini, araçlarından indikleri sırada ağır bir fren sesi duyduklarını söyledi. Bozkurt, "Sese doğru baktığımda arabanın sol şeritten sağ şeride geçtiğini ve ardından şarampoldeki dereye devrildiğini gördüm. Aracın çok süratli olduğunu düşünüyorum. Kaza yerine koştuk ve arabayı düzeltip yaralıyı çıkardık. Araçtaki diğer kişilerde yaşam belirtisi yoktu. Hemen ambulansı aradık" diye konuştu. 

Öte yandan olay yerine gelen ailenin yakınları gözyaşlarına boğuldu. 


 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto