Dijital zirve yol gösteriyor

20.10.2017 16:33

Turizm sektörü ile Otel profesyonellerini bir çatı altında buluşturan ve bu yıl 2’ncisi düzenlenen Antalya Dijital Zirvesi, Antalya Su Otelde gerçekleşti.

Dijital zirve yol gösteriyor

CRM Medya tarafından , Google Partners desteğiyle düzenlenen zirve kapsamında; dijital yükselişi ile beraber otelcilik sektöründe dijital kanallara nasıl satış yapılabileceğinin detayları masaya yatırıldı.

Bir çok global firmada pazarlama Müdürlüğü görevi yapan ve son olarak İçil Danışmanlığı kuran Mustafa İçe, Dijital ‘dönüşüme ayak uydurmak ‘ içerikli konuşmasını misafirlere sundu. İçel konuşmasında, “Turizm sektöründe dijitalliği nasıl kullanabiliriz?Şuan firmaların hangisine sorarsanız sorun bu seneki öncelikleriniz arasında neler  var diye, söyleyecekleri  bir şey  vardır. Söyleyecekleri şey ise dijital dönüşüm bizim önceliklerimiz arasındadır diyecektirler” ifadesini kullandı.


Google ve Apple’ın dünyanın en önemli şirketleri arasında olduğunu dile getiren Mustafa İçel, “Teknoloji pazarına çok sayıda yabancı ülkeler girmeye başladı. Dijital sektöründe değerin 150 kat arttığını görüyoruz. Gelen programlar yeniliğe,inovasyona devam etmezse her şirket risk altındadır. İşte bu yüzden dijital dönüşümü herkesin düşünmesi gerekiyor” dedi. Dijital kullanıcılarının farklı beklentileri olduğunu söyleyen İçel,” ileride bizi ne bekliyor? günümüzde imkansız diye bir şey yoktur. Her gelen teknoloji yanında bazı soru işaretleri de getiriyor. Ama bazı teknolojileri de hayata geçirmek pek kolay değil” diyerek konuşmasını bitirdi.

( Aleyna Çetin/ MY Gazete.com) 
 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto