Tatilciler gitti kıyılar balıkçılara kaldı

17.11.2020 13:12

Antalya haber... Havaların serinlemesiyle birlikte sahillerdeki yoğunluk azalmaya başladı. Bu sakinliği fırsat bilen amatör balıkçılar kıyılara akın etmeye başladı.

Tatilciler gitti kıyılar balıkçılara kaldı

Haber merkezimize gelen Antalya haberine göre, Havaların serinlemesiyle birlikte sahillerdeki yoğunluk azalmaya başladı. Bu sakinliği fırsat bilen amatör balıkçılar kıyılara akın etmeye başladı.

Antalya'nın Demre ilçesindeki Çayağzı Limanı'na amatör balıkçılar akın etti. Çayağzı Plajı ve mendireğin her yerini amatör balıkçılar doldurdu. Hava sıcaklığının birçok yerde çok azalmasına rağmen, Demre'de hava sıcaklığı öğle saatlerinde 24 dereceye kadar çıktı. Denizin sakin, havanın açık olmasını da fırsat bilen birçok Demreli, kıyılara akın etti. Öğle saatlerinden ikindiye kadar denize olta atan amatör balıkçılar sofralarına götürecek balığı yakaladı. Ayrıca denizin kıyısında temiz ve güneşli havanın tadını çıkaran balık tutanlarının koronavirüs kurallarına uydukları görüldü.

Demreli birçok vatandaş, "Hava çok güzel. Bu güzel havada sokakta olmak yerine deniz kıyısını tercih ettik. Akşam soframıza götüreceğimiz balığı tuttuk. Sokakta gezmektense, deniz kıyısında balık tutmak sağlık açısından, koronavirüsten korumak açısından da çok güzel" dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto