BÜYÜK SÜRPRİZ

07.06.2017 13:00

ANTALYA´nın Demre İlçesi´nde iftar programına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel´e ilginç bir sürpriz yapıldı

BÜYÜK SÜRPRİZ

 Kuaför Süleyman Tokgöz, Muhammet Gürses adlı bir gencin kafasının arkasına Türel portresi çizdi. Sürpriz karşısında şaşıran Türel, Tokgöz ve Gürses´e teşekkür etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Demre´de iftar programı düzenlendi. Eynihal Park Alanı´ndaki iftara Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici, Jandarma Komutanı Görkem Güncan, Emniyet Müdürü Murat Üstündağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun, Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörü Veli Sertbaş, Ak Parti İlçe Başkanı Bayram Arıcı, daire amirleri, belediye meclisi üyeleri, mahalle muhtarlarının da aralarında bulunduğu yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

İftar öncesi Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, devam eden Noel Baba Meydanı Projesi´nde inceleme yaptı. Şehit aileleriyle sohbet eden Başkan Türel, engellilerin sorunlarını dinledi. Vatandaşla sohbet eden Başkan Türel´e kuaför Süleyman Tokgöz tarafından sürpriz yapıldı. Tokgöz tarafından Muhammet Gürses adlı bir gencin kafasına çizilen portresini gören Başkan Türel, şaşırdı. Başkan Türel, kafasına portesini kazıtan Muhammet Gürses´e teşekkür etti. Ardından iftar programına geçildi.

İftar sonrası konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, "Böyle bir ayda karşımıza Katar krizi çıktı. Müslümanı, Müslümana yeniden kırdırtmak istiyorlar. Maalesef İslam alemi, birbiriyle savaşmaktan kafa kaldıramıyor, gelişemiyor. Türk ulusu, İslam aleminin öncüsü olmuş, olmaya da devam etmektedir. Bunun için biz içeride, dışarıda sapasağlam olmalıyız. Bizde 50 yıldır içimize yerleştirilen FETÖ denilen hain örgütle mücadele etmek zorunda bırakıldık. O nedenle yeni fitne ve fesatlara karşı uyanık olmalıyız" dedi.

Çalışmayı ibadet sayan bir anlayışla çalıştıklarını kaydeden Başkan Türel, "Geçmişteki kaldırım yapan belediyecilik anlayışını bir yana bırakarak, Antalya´da tarımın, turizmin gelişmesi için yatırım yapıyoruz. Antalya´yı, Demre´yi dünya yıldızı yapmak için çalışıyoruz. Kısacası Antalya´nın geleceğine yatırım yapıyoruz. Kendimizin geleceği için değil, Antalya´nın geleceği için, Antalya´yı yüceltmek için çalışıyoruz. ASAT olarak Demre´ye son iki yılda 45 milyon liralık yatırım yaptık. Toplam olarak son iki yılda Demre´ye 75 milyon liralık yatırım yaptık. Noel Baba Meydanı, Cumhuriyet Meydanı, Noel Baba Caddesi projesi kısa sürede tamamlanacak. Demre ve Kaş´a ortak mezbaha yapıyoruz" diye konuştu.

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto