Cinsel istismar davası ertelendi

01.01.1970 00:00

ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde sosyal medya hesabı aracılığıyla küçük çocuklara cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen yerel gazete sahibi R.M. ile bilgisayar tamircisi L.Ç. ve G.V.'nin yargılandığı davaya devam edildi.

Cinsel istismar davası ertelendi

Manavgat'ta sosyal medya hesabı aracılığıyla küçük çocuklara cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla geçen ocak ayında tutuklanan ve haklarında çocukların kullanıldığı müstehcen yayınları ülkeye sokmak, çoğaltmak, satmak, nakletmek, ihraç etmek, çocuğun cinsel istismarı ve şiddet kullanarak hayvanlarla ve ölmüş insan bedeniyle ilgili müstehcen yayın üretmek ve satmak suçlamasıyla dava açılan yerel gazete sahibi R.M. ve olayla ilgili 'Caroline E.' adlı sahte Facebook hesabını yöneten bilgisayar tamircisi L.Ç. ile G.V.'nin yargılandığı davaya Manavgat 4'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'nde devam edildi..

Duruşmaya daha adli kontrol şartıyla serbest bırakılan sanıklar R.M. ve L.Ç. katılırken, davanın diğer tutuksuz sanığı G.V. ise katılmadı.

Daha önceki celsede ifade veren sanıklar R.M. ve L.Ç. haklarındaki iddiaları kabul etmeyerek, beraatlarını talep etti. Sanık avukatları da dosyaya konulan bilirkişi raporunda aleyhteki ifadeleri kabul etmediklerini belirterek adli kontrol şartının kaldırılmasını talep etti. Sanık ve avukatların taleplerini reddeden mahkeme, sanık G.V.'nin savunmasını yapması için duruşmayı erteledi.

(Mithat ABAKAN / DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto