Cinsel ilişki esnasındaki tartışma cinayetle bitti!

21.06.2019 13:12

Antalya’da Gürcistan uyruklu bir kadın evinde boğularak öldürüldü.  Öldüren zanlı otogardan kaçarken yakalandı. Zanlı verdiği ifadede, beraber oldukları esnada tartıştıklarını ve tartışmanın büyüyüp ardından kadını boğarak öldürdüğünü söylediği bilgisine ulaşıldı. 

Cinsel ilişki esnasındaki tartışma cinayetle bitti!

Edinilen bilgiye göre, 6 gün önce Muratpaşa ilçesi 1281 Sokak üzerindeki 5 katlı bir binanın birinci katındaki daireden kötü kokular geliyordu. Bunun üzerine bölgeye gelen polis, itfaiye ekiplerinin yardımıyla pencereden içeri girdi. 

İçeride karşılaşılan manzarada, 2 çocuk annesi 61 yaşındaki Gürcistan uyruklu Ketevan K. salonda, üst tarafı çıplak ve hareketsiz vaziyette bulundu. Kadının yaklaşık 3 gün önce öldüğü yapılan incelemelerde  belirlendi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri evde, binada ve çevrede geniş çaplı inceleme başlattı. Ekipler, şüpheliyi yakalamak için dört mahallede yüzlerce güvenlik kamerasını inceledi. 

Ekipler belirledikleri şüphelileri tek tek incelerken, zanlının bekçi emeklisi 67 yaşındaki M.K. olduğunu belirledi.

Evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenilen zanlı, başka bir ile gitmeye çalışırken otogarda yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ndeki ifade işlemlerinin ardından M.K., adliyeye sevk edildi. 

İple boğmuş 

Zanlının, hayat kadını olduğu iddia edilen Gürcü kadınla Ali Çetinkaya Caddesi üzerinde karşılaştıkları ve beraber olmak için anlaşıp, kadının evine gittikleri öğrenildi.

Eve gelen ikilinin beraber oldukları esnada tartışma yaşandığı ve M.K.’nin kadını iple boğarak öldürdüğünü söylediği ileri sürüldü.  


 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto