Cinayet sanığından kan donduran ifade

18.10.2017 13:05

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde geçen nisan ayında Nuran Soydinç'i apartman boşluğunda 24 yerinden bıçaklayıp, boğazını keserek öldüren cinayet sanığından kan donduran ifade.

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde geçen nisan ayında Nuran Soydinç'i apartman boşluğunda 24 yerinden bıçaklayıp, boğazını keserek öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Hidayet Özdemir, "Olay gecesi, daha önce tamir ettirmek için aldığım elektrikli süpürgeyi vermek için maktulün olduğu apartmana gittim. Beni apartmanın kapı girişinde karşıladı. Elinde bez gibi bir şey vardı. Bezin altında bıçak varmış. Beni yaraladı. Elindeki bıçağı alıp 2-3 defa karnına sapladım" dedi.

'ELİNDEKİ BEZİN ALTINDA BIÇAK VARMIŞ'

Duruşmada ifadesi alınan Hidayet Özdemir, daha önce polis ve savcılıkta verdiği ifadeleri reddetti. Hidayet Özdemir, ikinci evliliğini yaptığı eşiyle boşanma aşamasında olan Nuran Soydinç ile aynı otelde çalıştıklarını, bir süre sonra arkadaş olduklarını, 1.5 yıl kadar karı-koca hayatı yaşadıklarını iddia etti. Hidayet Özdemir, olay gecesini ise şöyle anlattı:

"Daha önce tamir ettirmek için aldığım elektrikli süpürgeyi vermek için Nuran Soydinç'in olduğu apartmana gittim. Beni apartmanın kapı girişinde karşıladı. Elinde bez gibi bir şey vardı, bana 'Gel yukarı çıkalım, çay içelim' dedi. Kabul etmedim. Bu sırada elindeki bezin altında bıçak varmış, beni göğsümün üzerinden dürterek, 'Senin kalbine giremedim. Beni bırakıp gideceksin. Ben aileme birlikteliğimizi anlattım. Rezil olacağım' dedi. Bıçağı benim boynuma doğru doladı ve beni yaraladı. Bunun üzerine elindeki bıçağı alıp 2-3 defa karnına sapladım."

Olayın ardından apartmandan ayrıldığını, polise gitmek istediğini ancak yaralandığı için gidemediğini öne süren Hidayet Özdemir, 300-400 metre ileride bir yere düştüğünü, polisi aradığını ve pişman olduğunu anlattı.

(Mithat ABAKAN / DHA) 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto