CHP Antalya görev dağılımı yaptı

19.02.2020 17:02

Bir süre önce CHP Antalya İl Kongresinde Başkan seçilen Nusret Bayar yeni dönem yol arkadaşlarını belirledi.

CHP Antalya görev dağılımı yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı seçilen Nusret Bayar yeni dönemde yol arkadaşlarını belirledi. CHP Antalya İl Başkanlığı'nda Nusret Bayar'ın il başkanı olduğu yeni yönetimde yürütme kurulu Nuri Cengiz, Orkun Murat Muratlı, Lokman Uysal ve  Gülçin Tüzel'den oluştu. Nuri Cengiz  il sekreterliğine, Orkun Murat Muratlı il eğitim sekreterliğini, Lokman Uysal saymanlığı ve Gülçin Tüzel il bilişim sorumluluğunu üstlendi.

Ali Murat Özel örgüt hukukundan sorumlu başkan yardımcısı; İbrahim Utku Nar ideoloji, politikalar, strateji, propaganda ve çalışma gruplarından sorumlu başkan yardımcısı, Anıl Taş sosyal medyadan ve basından sorumlu başkan yardımcısı; Buğra Özçelik de Büyükşehir Belediyesi’nden sorumlu başkan yardımcısı oldu. 

Yerel yönetimden sorumlu il başkan yardımcıları da şu şekilde dağıtıldı:

Mehmet Can Karagöz (Gazipaşa, Alanya ve Gündoğmuş), Naci Doğan (Manavgat, İbradı, Akseki, Serik), Abdullah Durmaz (Korkuteli, Döşemealtı, Kepez), Özcan Yılmaz (Muratpaşa, Konyaaltı, Kemer, Aksu) Halil İbrahim İğli (Elmalı, Kaş, Demre, Finike, Kumluca), İğli aynı zamanda Elmalı ve Finike belediyelerinden sorumlu il başkan yardımcılığını da üstlendi. 

CHP'li belediyelerdeki görev dağılımı ise şöyle;

Nuran Yılmaz Muratpaşa, Konyaaltı ve Döşemealtı belediyelerinden sorumlu il başkan yardımcılığına getirildi. Manavgat, Gazipaşa ve İbradı belediyelerini de Mehmet Günal aldı.

Sorumlu Yönetim kurulu listesinde ise, Belgizar Burcu emek örgütleri ve sendikalardan sorumlu yönetim kurulu üyesiolurken,  Ali Müncester gençlik ve spordan sorumlu yönetim kurulu üyesi, Bahattin Yıldırım Veltan protokol ve organizasyonlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi, Bülent Ataş ise demokratik kitle örgütlerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi oldu.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto