Cumhuriyet Halk Partisi Muratpaşa İlçe Kadın Kolları Başkan Adayı Berrin Öner Akdağ seçim çalışmaları sırasında Muratpaşa’yı baştanbaşa dolaşarak projelerini anlatıyor ve destek istiyor.

El ele, gönül gönüle hizmet

Uzun yıllar görev yaptığı medya sektöründe edindiği deneyimi siyasete aktaran Berrin Öner Akdağ, "Hayata geçireceğimiz projelerle seçmenimizin önce gönlünü sonra oyunu kazanacağız. İlçemize ele ele gönül gönüle hizmet etmeye geliyoruz" dedi. 15 Şubat Cumartesi günü yapılacak seçimlerde liste rengi olarak, kadını temsil eden pembe rengini seçtiklerini dile getiren Akdağ, “Hedefimiz yalnızca kadınlarımıza yönelik çalışmalar yapmak değil, ülkemize, milletimize, kentimize ve ilçemize çağdaş kazanımlar sağlamaktır” diye konuştu.

Kadınımıza pozitif ayrımcılık istiyoruz

Yüksek sorumluluk bilinci ve çalışma azmiyle başkanlığa aday olduğunun altını çizen Berrin Öner Akdağ, “Ben ve listemdeki yol arkadaşlarım, büyük hedeflerle ve umutlarla yola çıktık. Her şeyin çok güzel olacağına yürekten inanıyoruz. Kadına yönelik ayrımcılığın ve saldırıların önüne geçmek ve kadınlarımızın insana yakışır hak ve adalete kavuşabilmeleri için var gücümüzle mücadele edeceğiz” dedi. Berrin Öner Akdağ, ilçede yaptıkları seçim çalışmalarında büyük ilgi ve destek gördüklerini de sözlerine ekledi.