Başkan Tütüncü'den Kurban Bayramı mesajı

08.07.2022 14:17

Antalya haber... Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Kurban, cömertliktir, dayanışmadır ve bu dünyada misafir olduğumuzun hatırlanmasıdır."

Başkan Tütüncü'den Kurban Bayramı mesajı

Antalya haber... Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Kurban Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayındı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü yayınladığı bayram mesajında şunları söyledi:

"Bayramlar, dayanışma ve paylaşım ruhu ile kardeşliğimizi güçlendirdiğimiz, birbirini sevenlerin, dostların, inananların kucaklaştığı ve bir yıl içinde yaptıklarımızı gözden geçirdiğimiz çok değerli ve müstesna günlerdir. Bu vesileyle gönül almak, mazlum ve mağdurların yüzünü güldürmek, bayramları diğer zamanlardan farklı kılan güzelliklerdir.

Bayramlarımız ayni zamanda kardeşlik bilincimizi yenileme, aramızdaki muhabbeti ve dayanışmayı pekiştirme ve gönül kazanma günleridir. Sevginin, vefanın, sadakatin, fedakârlığın simgesi olan Kurban Bayramında, muhtaçların hanelerine, muhabbet ve sevinç taşımalı, kurban ibadeti vesilesiyle elimizle birlikte gönlümüzü de birbirimize açmalı ve gönülden paylaşabilmeliyiz. Kurban, cömertliktir, dayanışmadır ve bu dünyada misafir olduğumuzun hatırlanmasıdır.

Bayramda büyüklerimizi ziyaret edip dualarını almalı, hastalara moral vermeli, dul, öksüz, yetim ve çocukları sevindirmeliyiz. Dargınları barıştırmalı, lokmalarımızı ihtiyaç sahipleriyle paylaşmalıyız ki, bayram gerçek anlamını bulsun.

"TÜK YÜREK, TEK YUMRUK"

Türk Milleti iyi günde de, kötü günde de birlik olabilme, kenetlenebilme, tek yürek, tek yumruk gibi hareket edebilme kabiliyeti sayesinde binlerce yıldır ayakta kalmayı başarmıştır. Bayramlar milletimizin bu ortak özelliklerinin hatırlandığı ve bu duygularımızın dolu dolu yaşandığı özel günler olmalıdır.

Pandeminin sıkıntısını taşımadan, salgın günlerini geride bırakmış olarak, bir Kurban Bayramı'nı daha sizlerle birlikte idrak etmenin mutluluğunu ve sevincini yaşarken, hizmet etmeyi en büyük onur saydığımız, sizlerin desteği ile Türkiye'nin örnek ve modern bir ilçesi haline gelen Kepez'imize gururla hizmet etmek, daha ileri noktalara taşıma hedefimizi sürdüreceğiz.

"BELEDİYE OLARAK HER ZAMAN YANINIZDAYIZ"

Kepez Belediyesi olarak vatandaşlarımızın dini vecibelerini rahatlıkla yerine getirmeleri için her türlü tedbiri aldık. Kurban kesim yerlerimizi bayram süresince sizlere en iyi hizmeti verecek şekilde düzenledik. Bayram boyunca belediyemiz sorunlarınızı çözmek ve mutlu bir bayram geçirmenizi sağlamak için her zaman sizlerle beraber yanı başınızda olacaktır.

Bu duygularla, mübarek Kurban Bayramınızı en içten duygularımla bir kez daha kutluyor, bu güzel günlerin coşkusunu ailenizle, sevdiklerinizle birlikte en iyi şekilde yaşamanız dileğiyle; bayramın İslam alemiyle birlikte tüm insanlığa ve hemşerilerime hayırlı olmasını diliyorum."

Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto

Diğer Haberler

Antalya'da meyve deposuna çarptı! Alev alan otomobilde hayatını kaybetti

Antalya'da meyve deposuna çarptı! Alev..

Antalya'da meyve deposuna çarptı! Alev alan otomobilde hayatını kaybetti
TCG Çanakkale S-333 isimli denizaltı Antalya'da

TCG Çanakkale S-333 isimli denizaltı A..

TCG Çanakkale S-333 isimli denizaltı Antalya'da
Antalya'nın çocuk valisi bakın ne istedi?

Antalya'nın çocuk valisi bakın ne iste..

Antalya'nın çocuk valisi bakın ne istedi?
Başkan Böcek koltuğunu çocuk başkan Anıl Kılınçkaya'ya devretti

Başkan Böcek koltuğunu çocuk başkan An..

Başkan Böcek koltuğunu çocuk başkan Anıl Kılınçkaya'ya devretti
Antalya Havalimanı'nda 23 Nisan coşkusu

Antalya Havalimanında 23 Nisan coşkusu

Antalya Havalimanı'nda 23 Nisan coşkusu
Antalya'da eşini keserle dövüp, boğmuştu! İşte verilen ceza

Antalya'da eşini keserle dövüp, boğmuş..

Antalya'da eşini keserle dövüp, boğmuştu! İşte verilen ceza