Avukat isyan etti

22.09.2017 16:31

ANTALYA'da geçen yıl ekim ayında hakkında açılan FETÖ davasında tutuklanan ve ilk duruşmada tahliye edilen avukat Hakan Evcin, şimdi de bazı kesimler tarafından ajanlıkla suçlandığını söyledi.

Avukat isyan etti

Antalya Barosu'nda 26 yıldır avukat olduğunu belirten Hakan Evcin, çoğunlukla insan hakları ihlallerine maruz kalanların haklarını savunduğunu söyledi. Siyasi dosyalara baktığı için daha çok sanık gibi görülmeye başlandığını aktaran avukat Hakan Evcin, "Hakkımda pek çok üyelik davası da açılmaya başlandı. Zaten insan hakkı savunucuları her türlü davaya karşı hazırdır. Ancak son zamanlarda hakkımda devlet ajanı, polis ajanı olduğum şeklinde bazı söylentiler yayılmış. Bu söylentiler nedeniyle hem müvekkillerim rahatsız olmaya başlamış, hem de davalarda etkin bir savunma yapamaz hale geldim" dedi.

Dedikodulara inanılması halinde kötü sonuçların doğabileceğini sözlerine ekleyen Hakan Evcin, "Öncelikle tüm ilgili insanlara şunu belirtmek istiyorum. Ben hiçbir örgüt üyesi değilim. Yaptığım sadece avukatlıktır. Avukatlık dışında başka hiç bir şey yapmıyorum. Sadece insan haklarını savunuyorum. Hiçbir örgütün üyesi olmadığım gibi devlet ajanı, polis ajanı, gizli tanık, işbirlikçi, ihbarcı hiçbirini kabul etmiyorum. Bana ve ailemin can güvenliğini tehlikeye atanları kınıyorum ve onlar hakkında gerekirse suç duyurusunda bulunacağım" diye konuştu.

(Süleyman EKİN / DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto