ASKON, iş dünyasını iftarda buluşturdu

01.06.2019 11:12

ASKON, Akra Barut Lara'da iftar yemeği düzenledi. Yemeğe iş dünyasından birçok isim katıldı.

ASKON, iş dünyasını iftarda buluşturdu

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON), Akra Barut Lara'da iftar yemeği düzenledi. 

Programa, Muratpaşa belediye başkan yardımcısı Sabri Özen, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Hakkı Bahar, Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İsmail Yüksek, Antalya Ticaret Sanayi Odası Vekili Hatice Öz, Makine Mühendisleri Odası Baskanı Ayşen Hamamcıoğlu, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Serap Kocaoğlu, KKTC Başkonsolosu Mustafa Kemal Beyazbayram, İsveç Fahri Başkonsolosu Nil Sağır, KGF Bölge Müdürü Hasan Bulut Bilir, BAKSİFED Başkanı Abdullah Erdoğan, YÖRSİAD Başkanı Aykut Ege,  Antalya Gazeteciler Cemiyeti ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanı ve TGK Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Yeni, Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ, HUDER Başkanı Osman Zeki Özcan katıldı.

"Ramazan ayı birçok bereketi beraberinde getirirken, bizlerin de kaynaşmasına vesile olmaktadır. Bu güzel sofralarda bir araya geliyor, sohbetimizi ve dayanışmamızı güçlendiriyoruz. Bugün bu birlikteliğin bu kenetlenmenin anlamını çok iyi biliyoruz" diyerek konuşmasına başlayan ASKON Antalya Şubesi Başkanı Cahit Urfan sözlerine şöyle devam etti: 

"Mensubu bulunduğumuz Anadolu Aslanları’da bu kenetlenme ile birlikte bugün buralara gelebildi.

ASKON, 28 Şubatın baskıcı ortamı kendini en acımasız bir şekilde hissettirirken kurulmuş o tarihten bugüne, kuruluş ilkelerinden taviz vermeyen,  Hak, Adalet, Ahlak, Sevgi, Sorumluluk, Özgürlük, Erdemlilik, Kalite, Yenilenme ve İsraftan Kaçınma gibi değerlere sahip çıkarak  yurtiçi ve yurtdışında Anadolu’nun sesi olmaya devam etmiştir.

ASKON bugün 5 bin gönüllü işadamıyla Türkiye ekonomisine ciddi bir katkı sağlayan devasa bir STK olmuştur. Ben ASKON’un bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese bu mübarek günde teşekkür ediyor, bu süreçte ahirete irtihal etmiş emektarlarına Allah’tan rahmet diliyorum."

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto