Antalyaspor'da arayış sürüyor

20.09.2017 17:39

Rıza Çalımbay’dan boşalan teknik direktörlük görevi için çalışmalarını sürdüren Antalyaspor yönetimi Fabio Capello, Roberto Carlos ve Roberto Di Matteo isimlerini gündemine aldı.

Antalyaspor'da arayış sürüyor

Lige kötü bir başlangıç yapan ve yaşanan puan kayıplarının ardından Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Antalyaspor’da teknik direktör arayışları devam ediyor. Akdeniz temsilcisinde, yeni teknik direktör için dört koldan çalışmalar devam ederken, Antalyaspor yönetiminin, önemli isimlerle görüştüğü öğrenildi.

CAPELLO EN GÜÇLÜ ADAY

Takımın başına başarılı ve disiplinli bir ismi getirmek isteyen Başkan Ali Şafak Öztürk’ün ünlü İtalyan çalıştırıcı Fabio Capello ile bir görüşme gerçekleştirdiği iddia edildi. En son Çin ekiplerinden Jiangsu Suning’i çalıştıran 71 yaşındaki tecrübeli teknik adamın kariyerine Avrupa’da devam etmek istediği ve bu yüzden Antalyaspor’a gelmeye sıcak baktığı belirtildi. Capello’nun kariyerinde 1 Şampiyonlar Ligi, 1 UEFA Süper Kupa, 5 İtalya Ligi ve 2 İspanya Ligi Şampiyonluğu bulunuyor. 

CAPELLO OLMAZSA CARLOS

Capello’nun Antalyaspor’a gelmeme ihtimalini düşünerek çalışmalarına sürdüren yönetimin Roberto Carlos ile de bir görüşme yaptığı belirtildi. Daha önce ülkemizde Fenerbahçe’de oynayan ve Sivasspor ile Akhisar Belediyespor’da teknik direktörlük yapan genç hocanın, Türkiye ligini yakından tanıması nedeniyle tercih edildiği öğrenildi. Carlos ile yapılan ilk görüşme olumlu sonuçlanırken, yıllık 2 milyon Euro talep eden Carlos’a yönetimin 1,5 milyon Euro önerildiği ifade edildi.

Dİ MATTEO’DA GÜNDEMDE

Kırmızı beyazlıların başkanı Ali Şafak Öztürk'ün İtalya'daki bağlantıları sebebiyle Dİ Matteo'nun ismi de gündeme geldi. Son olarak Aston Villa'yı çalıştıran İtalyan çalıştırıcının yeni bir maceraya sıcak baktığı ifade edilirken konuyla ilgili İtalyan basınından ciddi iddialar geliyor. Tecrübeli teknik adamın Eto'o ve Nasri'nin yeni hocası olabileceği aktarılırken önümüzdeki günlerde resmi açıklamaların gelebileceği belirtildi.

(Emre Gündoğdu /  MYGazete.com )

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto