Antalya’dan yeni yıl mesajları

29.12.2018 14:07

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin ve Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal yeni yıl mesajları yayımladı. 

Antalya’dan yeni yıl mesajları

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajda 2019’un tüm dünyada huzurun, bereketin ve mutluluğun hakim olduğu, insanların geleceğe umutla baktığı bir yıl olmasını diledi. 

Başkan Çetin’den 2019 için temenniler 

ATSO Başkanı Davut Çetin, yeni yıl için yayımladığı mesajında şunları kaydetti: 

“2018 yılını geride bırakıyor, 2019 yılına giriyoruz. Takvim yılının bitiş ve başlangıç dönemleri durum değerlendirmesinin yapıldığı, ortak hedeflerin gözden geçirildiği günlerdir. Bugün, ülke olarak sadece yaşanmış bir yılı değil, geçmiş birkaç yılı birden değerlendirmeliyiz. Ve bundan çıkarılacak derslerle geleceğimize duyduğumuz güveni, ulusal birlik ve bütünlük duygusunu kaybetmeden, ekonomik ve sosyal sorunların çözümü için gerekli adımları atmak adına neler yapacağımızı planlanmaya odaklanmalıyız. 2018, Türkiye ekonomisinde daralmanın yaşandığı bir yıl oldu. Antalya ekonomisi ise genel daralmadan nasibini almakla birlikte, turizm sektöründeki rekorların lokomotifliğinde Türkiye ekonomisine nazaran daha iyi bir yıl geçirdi. 2018 yılında ATSO olarak sektörlerimizin sorunlarına ulusal ve yerel düzeyde çözümler aramaya devam ettik. Turizm, tarım, sanayi, ticaret sektörlerimiz ve kent için neler yapılabileceği konusunda görüşlerimizi paylaştık. İnovasyon odaklı çalışmalarımızla yeni fikirleri desteklemeye, yeni projeler üretmeye çalıştık. Antalya 4.0 başlığı altında bütün sektörlerde çağı yakalamak adına bir vizyon belgesi oluşturduk. Bu çalışmalarımızı yeni yılda da sürdüreceğiz.” 

Uysal’ın yeni yıl mesajı 

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yayımladığı yeni yıl mesajında 2018’un Muratpaşa için verimli bir çalışma dönemi olduğunu belirtti. 2018’in Muratpaşa için verimli bir yıl olduğunu belirten Başkan Uysal, temel belediyecilik, sosyal hizmetler ve komşulaşma çalışmaları başlıklarında topladıkları belediye hizmetlerinin 2018’de de hız kesmeden sürdüğünü söyledi.

2018’in Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezleri, Türkan Şoray Kültür Merkezi gibi iki önemli projenin de kentin hizmetine sunulduğu yıl olduğunu belirten Başkan Uysal, “2019’da da aynı şekilde çalışmalarımız sizlerin desteği ve dayanışmasıyla devam edecek” dedi. Başkan Uysal, “Hep birlikte mutlu, huzurlu, çocuklarımızın geleceğini birlikte kurabildiğimiz, birbirimize sevgiyle baktığımız nice yıllar temenni ediyorum. 2019 yılı hepimize kutlu olsun” diye konuştu. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto