Antalya'daki en güzel açık hava mekanları

23.08.2021 14:16

Koronavirüs salgınıyla mücadelede vaka sayılarını azaltmak için uygulanan kısıtlamalar kaldırılırken, mekanlar da kapılarını müşterilerine açtı. Bu gelişmeyle birlikte vatandaşların aklını 'kapalı mekanlarda maskesiz oturmak riskli mi' sorusu kurcalamaya başladı. Risk almak istemeyen vatandaşlar bahçesi veya balkonu olan açık hava mekanlarını tercih ederken, Antalyalılar da Antalya'daki açık hava mekanlarını araştırıyor. İşte Antalya'nın en güzel hava mekanları...

Antalya'daki en güzel açık hava mekanları

Türkiye'de vaka sayılarını azaltmak için uygulanan 'tam kapanma' döneminin ardından aşılamaların da artmasıyla birlikte bir süredir kapalı olan mekanlar müşteri kabul etmeye başladı. Bununla birlikte, 'kapalı ortamlarda virüs bulaşır mı?, kapalı mekanlarda maskesiz oturmak riskli mi?' gibi sorular vatandaşların hala merak ettiği konular arasında yer alıyor. Virüsün uzun süredir hayatımızda olmasıyla birlikte bu hastalığa yakalanmamak için alınması gereken tedbirler bilinse de, kapalı mekanlarda maskesiz şekilde yemek yemek, kahve içmek ve sohbet etmek, sosyal mesafe kuralına uyulsa dahi koronavirüse yakalanma riskine engel bir durum oluşturmuyor. Bu sebeple birçok vatandaş bahçesi olan, açık hava mekanlarını tercih ediyor. Özellikle turizm kenti Antalya'da, gerek hava koşullarının gerekse doğal güzelliklerinin elverişliliği sebebiyle birçok mekanın açık hava bölümü bulunuyor.

İşte Antalya'nın en güzel açık hava mekanları...

1. Nar beach & bistro

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Konyaaltı caddesinde bulunan Atatürk Parkı'nın içinde yer alan Nar Beach & Bistro sizi muhteşem deniz manzarasıyla karşılıyor.

Ahşap yapının üzerine yerleştirilmiş masalarında oturarak geniş menüsünü inceleyebileceğiniz, kalabalıktan uzak bir şekilde sevdiklerinizle sohbet edebileceğiniz bu mekan menüsünde tüm dünya mutfağını barındırıyor. Aynı zamanda veganların da tercih edebileceği Nar Beach & Bistro'da herkesin damak tadına uyacak yemekler bulunuyor.

Adres: Konyaaltı Caddesi, Atatürk Parkı İçi Muratpaşa/Antalya

Telefon numarası: (0242) 247 68 68

2. Tapas Cafe Bistro

Açık hava mekanlarını tercih edenlerin en çok seveceği mekanlardan biri de Tapas Cafe Bistro. Özellikle Lara'da ikamet edenlerin uğrak mekanı olan Tapas, salgın döneminde kapalı mekanlarda maskesiz zaman geçirmek istemeyenlerin müdavimi olacağı bir mekan.

Antalya'nın uçsuz bucaksız masmavi denizini karşınızda görebileceğiniz balkonuyla müşterilerinin kalbini kazanan Tapas'ın menüsü de oldukça geniş. İsterseniz kahvaltı yapabileceğiniz, isterseniz romantik bir akşam yemeği yiyebileceğiniz Tapas, insanlardan uzak bir şekilde vakit geçirebileceğiniz bir mekan.

Adres: Eski Lara Cad. No:28/1, Muratpaşa/Antalya

Telefon numarası: 0530 582 86 87

3. Mono Hotel & Terrace

Mono Hotel & Terrace, Antalya'nın kalbi Kaleiçi'ni tepeden seyrederek, sizin için özel yapılmış kokteylinizi yudumlayabileceğiniz huzurlu bir açık hava mekanı.

Özellikle Kaleiçi'ni sevenler için uğrak noktası olan Mono size, güzel bir yemekten sonra konaklayabilme imkanı sunuyor. Kendi bünyesinde bulunan hotelden yaptıracağınız rezervasyonla, dilerseniz Kaleiçi'nde kalabiliyor, bu mekanın tadını doyasıya çıkartabiliyorsunuz.

Adres: Kılınçarslan, Hesapçı Sk. No : 70 Muratpaşa/Antalya

Telefon numarası: 0533 309 32 63

4. Role Street

Role Street, yine Kaleiçi'nde vakit geçirmeyi sevenler için eşsiz bir mekan. Geniş bahçesi, eskitme koltukları ve canlı müziğiyle sizi Olimpos'a götürecek olan mekanın yiyecek ve içecek listesi de oldukça geniş.

Pek çok dünya mutfağını içinde barındıran menüsündeki kahve ve kokteyl çeşitleri de çok fazla.

Adres: Kılınçarslan, Park Sk. No:24, Muratpaşa/Antalya

Telefon numarası: (0242) 322 00 02

5. Deniz Yüzü Cafe

Deniz Yüzü Cafe, Muratpaşa Belediyesi'nin bünyesinde bulunan, fiyatları oldukça uygun ve aradığınız her şeyi bulabileceğiniz bir açık hava mekanı. Dilerseniz deniz manzarası eşliğinde kahvaltı yapabilir, dilerseniz kahvenizi alıp Antalya'nın eşsiz manzarasının tadını çıkarabilirsiniz.

Bir kafede aradığız her yiyeceği bulabileceğiniz bu mekan, özellikle Lara bölgesinde yaşayanların vazgeçilmez yeri olarak biliniyor.

Adres: Fener mahallesi, Lara Cd. No:339 Muratpaşa/Antalya   

Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto

Diğer Haberler

Antalya'da ruhsatsız çalıştırılan ambulansı jandarma yakalandı

Antalyada ruhsatsız çalıştırılan ambul..

Antalya'da ruhsatsız çalıştırılan ambulansı jandarma yakalandı
Antalya'da bayramda 20 milyon yolcu! Gelir beklentisi yüz güldürecek

Antalya'da bayramda 20 milyon yolcu! G..

Antalya'da bayramda 20 milyon yolcu! Gelir beklentisi yüz güldürecek
SON DAKİKA: Komşuda 5.7 büyüklüğünde deprem oldu

SON DAKİKA: Komşuda 5.7 büyüklüğünde d..

SON DAKİKA: Komşuda 5.7 büyüklüğünde deprem oldu
Akaryakıt fiyatları üç haneye mi çıkacak? Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi

Akaryakıt fiyatları üç haneye mi çıkac..

Akaryakıt fiyatları üç haneye mi çıkacak? Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi
Gelir İdaresi Başkanlığı duyurdu! O süre uzatıldı!

Gelir İdaresi Başkanlığı duyurdu! O sü..

Gelir İdaresi Başkanlığı duyurdu! O süre uzatıldı!
Antalya'ya acil kırmızı uyarı yapıldı! İlk kez görülen hayvan büyük istilaya başladı! Ayak parmağı yiyor

Antalya'ya acil kırmızı uyarı yapıldı!..

Antalya'ya acil kırmızı uyarı yapıldı! İlk kez görülen hayvan büyük istilaya başladı! Ayak parmağı yiyor