Antalya'da vergi borçlarını yapılandırma kuyruğu

08.12.2020 13:30

Antalya haber.... Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren ‘borç yapılandırması’ için başvuru süreci devam ediyor. Antalya'da da fırsattan yararlanmak isteyen vatandaşlar Vergi Dairesi önünde uzun borç yapılandırma kuyruğu oluşturdu.

Antalya'da vergi borçlarını yapılandırma kuyruğu

Haber merkezimize gelen Antalya haberine göre milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren ‘borç yapılandırmas başvuruları Antalya'da da büyük ilgi görüyor. Kamu alacaklarının yeniden yapılandırılmasına ilişkin düzenlemenin devreye girmesiyle birlikte internet üzerinden başvuru yapamayanlar, yine vergi dairesinin yolunu tuttu.

31 Aralık’ta sona erecek yapılandırmadan faydalanmak isteyen vatandaşlar sabahın erken saatlerinde Antalya Vergi Dairesi önünde toplanmaya başladı.

Mesai saatinin başlamasına dakikalar kala oluşan kuyruk yerleşkeden dışarı taştı. Kaldırım ve yol kenarına kadar uzanan kuyruk işlemlerin başlamasıyla yavaş yavaş azalmaya başladı.

HES KODU SORGULANDI 

Vergi Dairesi görevlileri, vatandaşları sosyal mesafe kuralına uymaları noktasında sık sık uyardı ve 3’erli sıra şeklinde işlemlerini yapmaya başladı. HES kodu ve yapacağı işlemleri sorgulanan vatandaşlar daha sonra içeri alındı.

Sırada bekleyen Mustafa Ali Kıraç, trafik cezası ve bandrol borcu olduğunu belirterek, “Borcumu yapılandırmaya geldim. Saat 10.00’da işlem başladığı için kuyruk normal. Sıra bana da gelecek. Yapılandırmayı duydum ve bugün işlem yapmaya geldim. 900 TL değerine borcum var” dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto