Antalya'da şoförler isyan etti!

22.07.2019 15:18

Antalya'da toplu ulaşım araçlarının Hurma’daki depolama alanında pislik yuvasına dönmüş tuvaletler şoförleri isyan ettirdi.

Antalya'da şoförler isyan etti!

Akdeniz Manşet'ten Esra Altunkes'in haberine göre;  isimlerini vermek istemeyen Antalya Otobüsçüler Odası üyesi bazı şoförler, çalışma şartlarını anlattı.

Şoförler depolama alanlarında yeterli sosyal tesis olmamasından yakındı.

Hurma'yı örnek gösteren şoförler depolama alanlarını çoğunda durumun aynı olduğunu vurguladı.

Hurma’da sadece tek bir WC bulunduğunu ve onun da kullanılamayacak halde olduğunu söyleyen şoförler, “Tek tuvaleti hem erkek, hem kadın sürücüler kullanmak zorunda kalıyor. Çoğu erkek sürücü ihtiyacını çevredeki ağaç diplerinde gidermek zorunda kalıyor” dedi.

Ayrıca Hurma’da dinlenebilecekleri bir alanın da olmadığından yakındılar.

Saatlerce direksiyon başında olduklarını söyleyen şoförler kısa süreli de olsa dinlenebilecekleri bir yer olmadığını belirttiler. 

"Tuvalet ve mutfak iç içe" 

İsmini vermek istemeyen bir şoför, “Sıkıntılarımız bir türlü bitmiyor.  Hurma depolama alanı WC’sinin suları birkaç gündür akmıyor. Erkek ve kadın şoförler leş gibi olan bu aynı WC’yi kullanıyor. Çay içebileceğimiz, yemek yiyebileceğimiz bir yerimiz yok.

 Aynı şekilde Ünsal depolamada WC ile mutfak iç içe. WC’nin kokusu derme çatma hazırlanmış olan mutfağın içerisine siniyor. Bizlere hijyen kurallarına uymayan o mutfakta yemek yaptırılıp yediriliyor

. Bayan otobüs şoförleri WC’ye giremiyor. Sürekli derdimizi anlattığımız halde kimse bizimle ilgilenmiyor. Başkan Yasin Arslan sesimizi duysun. İşletmeciliğin ANET’e devredilmesini istiyoruz” diye dert yandı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto