Antalya'da sağanak yağış sonrası deniz üç renge büründü

15.12.2020 14:37

Antalya haber... Demre ilçesinde son iki gündür etkili olan sağanak sonrası denizin rengi değişti.

Antalya'da sağanak yağış sonrası deniz üç renge büründü

Haber merkezimize gelen Antalya haberine göre Demre Çayı ve diğer küçük derelerin getirdiği yağmur suyu ile Demre'de denizin rengi değişti. Özellikle Demre Çayı'nın Gömbe Yaylası'nın eteklerinden itibaren getirdiği çamur ve alüvyonlar, Demre'de denizin rengini üç farklı renge büründürdü.

Kıyıya yakın noktalarda denizin rengi kahverengi olurken, dalgaların köpükleriyle kıyıda beyaz, açıklara doğru da mavi renkler ortaya çıktı. Yağmur suyunun akmadığı bölgelere de dalgalarla alüvyon rengi kahverengi yayıldı. Çayağzı Limanı'nda kıyıda beyaz köpükler, biraz açıkta kahverengi ve onun arkasında mavi deniz, Kekova manzarası ile ilginç bir armoni oluşturdu.


 

Demre'nin Kömürlük, Beymelek ve Taşdibi plajlarında da Demre Çayı'nın getirdiği çamur, alüvyonlarla denizin rengi çok ilginç bir hal aldı. Kıyılar olduğu gibi kahverengiye büründü. Kıyılardaki dalgalarda kahverenginin farklı bir tonu ile kaplandı.

Dalgalar, kıyıda ilgin bir görüntü oluştururken vatandaşlar da bu anı ölümsüzleştirmek için yağmur altında sahillere akın etti. Arabaların içinde ve bazıları da arabanın içinden çıkarak fotoğraf ve video çekti. Bu güzelliği ölümsüzleştirdi. Bazı sokak köpekleri de dalgaların kıyısında gezdi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto