Antalya'da mezarsız yas!

27.08.2019 20:30

Antalya'da 2011 yılında yaşanan sel felaketinde kaybolan Süleyman ve Meryem Çelik çifti hala bulunamadı. Çiftin isimleri bölgede iki sokağa verilecek

Antalya'da mezarsız yas!

Sabah Gazetesi'nden Erdoğan Öztürk'ün haberine göre; Türkiye'de sel felaketinde kayıpların yaşandığı yerlerin başında Antalya geliyor.

Yaşanan sel faciaların son kurbanı 24 Ocak 2019 tarihinde Kemer'de çıkan hortum felaketinde sel sularına kapılarak kaybolan üniversiteli Buse Acar olmuştu.

Acar hala bulunamadı. 

Bulunamadılar

Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Haskızılören Köyü'nde 9 Ekim 2011 yılında yaşanan sel felaketinde kaybolan 6 kişiden 4'ü bulunurken Süleyman Çelik (78) ile eşi Meryem Çelik (77) bir daha bulunamadı.

Çiftin oğlu Fevzi Çelik, olayın ardından bölgede iki hafta resmi arama yapıldığını, kendisinin de yakınlarıyla 10 ay boyunca aradıklarını ama tüm aramalarda anne ve babasını bulunamadığını söyledi.

Çelik, "En azından kemiklerinin bulunup bir mezarı olmasını isterdik. Artık onlar adına hayır işleri yapıyoruz" dedi.

Torun Oğuz Kağan Akbaba ise anneannesi Meryem Çelik ile dedesi Süleyman Çelik'in cesetlerinin bulunamadığı için o yıllarda okuluna ara verip 10 aydır kayboldukları bölgede arama yaptığını söyledi.

İki sokağa isimleri verilecek

Sel felaketinde yaşamını yitiren Süleyman Çelik ile eşi Meryem Çelik'in isimleri Gebiz'de yaptırılan afet konutlarının bulunduğu iki sokağa verilecek. 

Buse 7 aydır aranıyor

Antalya'nın Kemer ilçesindeki 26 Ocak tarihinde çıkan hortum felaketinde kaybolan ve 7 aydır haber alınamayan 20 yaşındaki Kader Buse Acar hala bulunamadı.

Kader Buse Acar için 3 Mayıs'ta Kemer Sanayi Sitesi Camisi'nde cuma namazını müteakip gıyabi cenaze namazı kılındı.

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto