Antalya'da komedi festivali

11.09.2017 22:00

Antalya’da 23-28 Eylül tarihleri arasında ilki düzenlenecek olan Antalya Komedi Festivali'nde yıldız yağacak.

Antalya'da komedi festivali

 ANTALYA'da 23-28 Eylül tarihleri arasında ilki düzenlenecek olan Antalya Komedi Festivali'nde Altan Erkekli, Ali Poyrazoğlu, Fırat Tanış, Emre Kınay, Evrim Alasya gibi ünlülerin de yer alacağı toplam 5 tiyatro gösterimiyle bir de karikatür atölyesi gerçekleştirilecek.

Antalya'da 23-28 Eylül tarihleri arasında Ara Sanat tarafından Antalya Komedi Festivali düzenlenecek. Beachpark 12 Eylül koruluğundaki Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu'ndaki festivalde ünlü komedyenler sahneye çıkacak. Tüm gösterimlerin saat 20.30'da gerçekleşeceği Komedi Festivali'nde 23 Eylül'de Ali Poyrazoğlu 'Ben Eskiden Küçüktüm' adlı gösteriyle sahnede olacak.

24 Eylül'de Günay Karacaoğlu 'Aşk Ölsün', 25 Eylül'de ise Evrim Alasya ve Emre Kınay 'İki Bekar' adlı oyunu sahneleyecek. 27 Eylül'de Altan Erkekli ve Veysel Diker 'Şifa Niyetine', 26 Eylül'de Sevinç Erbulak ve Fırat Tanış 'Ayrılık' adlı gösteriyle sahnede olacak. Festivalin son günü 28 Eylül'de ise Ali Çetinkaya'nın 'Karikatür Atölyesi' saat 14.00'ten itibaren gerçekleştirilecek.

Antalya Komedi Festivali'nin bu yıl ilkinin düzenlendiğini belirten Ara Sanat kurucusu ve festival direktörü Sevinç Turkut, festivalde toplam 5 tiyatro oyunu ile bir karikatür atölyesi bulunduğunu, festivalin bundan sonra her yıl devam ettirileceğini açıkladı.

(Mehmet ÇINAR / DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto