Antalya'da kısıtlama sonrası sahil doldu taştı

22.11.2020 13:01

Antalya haber... Sokağa çıkma kısıtlamasının 10.00 itibariyle sona ermesiyle birlikte Konyaaltı Sahili tıklım tıklım oldu. Vatandaşlar denize ve yürüş yollarına akın etti.

Antalya'da kısıtlama sonrası sahil doldu taştı

Haber merkezimize gelen Antalya haberine göre, Sokağa çıkma kısıtlamasının 10.00 itibariyle sona ermesiyle birlikte Konyaaltı Sahili tıklım tıklım oldu. Vatandaşlar denize ve yürüş yollarına akın etti.

Koronavirüsün bulaşıcılığını azaltmak amacıyla Türkiye genelinde hafta sonu 20.00-10.00 saatleri arasında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının ilk günü, bu sabah saat 10.00'da sona erdi.

Kısıtlamanın sona ermesinin hemen ardından turizm kenti Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili, vatandaşların akınına uğradı.

Hava sıcaklığının 21, deniz suyu sıcaklığının ise 23 dereceyi gösterdiği kentte vatandaşlar hem denizin hem de sahil bandında spor yapmanın keyfini sürdü.

Sahil bandındaki banklarda oturan ve çimlerde kahvaltı yapanların maske ve fiziki mesafe kuralına dikkat ettikleri görüldü.

Tüm yurtta soğuk havanın etkisini gösterdiği bu günlerde Antalya'da yazdan kalma günlerin yaşanması kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto