Antalya'da kira anlaşmazlığı baston ve uçan tekmeli kavgaya dönüştü

30.07.2022 14:39

Antalya haber... Konyaaltı'nda baba ve oğulları, aralarında kira anlaşmazlığı iddiasıyla husumeti bulunan kişiye ait özel bir diş polikliniğine gelip önce tüm çalışan personelleri toplayıp aradığı kişiyi sordu, ardından olay yerine gelen poliklinik yetkilisine baston, yumruk ve uçan tekmelerle saldırdı. Şahıslar, kavgaya sonradan müdahil olan poliklinik personelini de darp etti.

Antalya'da kira anlaşmazlığı baston ve uçan tekmeli kavgaya dönüştü

Antalya haber... Konyaaltı'ndaki olay, 14 Temmuz Perşembe günü Kuşkavağı Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerindeki özel bir Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde yaşandı. İddiaya göre, poliklinik yetkilisi Enver Göktaş ile Veysel. D. arasında kira ve tahliye konularında husumet oluştu.

Ardından polikliniğe gelen Ali. D. ve oğlu Osman. D., Enver Göktaş ve diş hekimi kardeşi diş hekimi kardeşi Ahmet Göktaş'ı sordu.

Şahısların tehditler savurması üzerine durum polise bildirildi. Polis ekipleri, şüphelilerin sözlü ifadesine başvurduğu sırada bir süre sonra, Enver Göktaş işyerine geldi.

Bu sırada taraflardan Ali D. elindeki bastonla, oğulları Osman D. ve Abidin D., tekme ve yumruklarla Enver Göktaş ile kavgaya sonradan dahil olan poliklinik çalışanı Ahmet Hakan Çelik’i darp etmeye başladı. Polis kavgayı biber gazıyla ayırmaya çalıştı.

Bir süre daha süren darp sonrası taraflar ekiplerin araya girmesiyle ayrıldı.

Yaralanan Göktaş ve Çelik, tedavi için hastaneye kaldırılırken, şüpheliler gözaltına alındı. İşlemlerin ardından şahıslar serbest bırakıldı.

“BÜTÜN ÇALIŞANLAR BURAYA TOPLANSIN ÇABUK”

Şahısların polikliniğe gelip tehditler savurması, Osman. D.’nin, ‘En yetkili kişiniz kim burada. Onu buraya çağır, bütün çalışanlar buraya toplansın çabuk. Gelmiyorlarsa ben bu mekanı dağıtacağım” sözleri yer aldı. Görüntülerin devamında ise işyerine gelen Enver Göktaş şahısların saldırıp darp etmeleri, kavgaya sonradan müdahil olan Ahmet Hakan Çelik’i de aynı şekilde darp etmeleri kameralara yansıdı.

"BİR GÜNDE SERBEST BIRAKILDI"

Yaşadıklarını anlatan Enver Göktaş, kendisini darp eden kişilerin serbest bırakılmasına tepki gösterdi. Göktaş, “Yola çıkıp kliniğe geldiğimde polisler oradaydı ve bu şahısların ifadelerini alıyordu. Bu sırada ben de polislerle konuşup durumu anlatmak istedim. O esnada bu şahıslar bize saldırmaya başladı. Darp yaşadık maalesef. Ardından polis ekipleri ayırdı. Hasta rolünde geliyorlar. Ben ve kardeşim orada olmayınca bu sefer şahsın oğlu gelip görevli arkadaşımıza yüksek bir sesle bağırarak ‘bütün personeli buraya dizin, hepinizin ifadesini alacağım’ gibisinden bir konuşma yapıyor. Ben ve çalışanımızı darp ettiler. Çalışan arkadaşımızın kafatasında bir kırık oluştu, 2 gün hastanede yattı. Şikayetçi olduk, bir gece nezarette kaldılar ertesi gün serbest kaldılar. Arkadaşımız 2 gün hastanede yattığı halde, kendileri ertesi günü serbest bırakıldı” dedi.

"ARKADAŞIMIZI KORKUTTULAR"

Adil bir yargılanma istediğini belirten Göktaş, “Bu olaydan sonra tekrar tehditlerine devam ettiler, aynı binayı kullanıyorlar. Bizim savcılıktan talebimiz tutuklanmalarıydı. İşin içinde hakaret, tehdit ve işyerini basma var. İşyerinde çalışan birçok sağlık çalışanı arkadaşımızı korkuttular. Darp olayı da var. Hasta olan çoğu kişi de buna şahit oldu. Bu şahıslar sonuç itibariyle sağlık kurumuna saldırdı” diye konuştu.

“BÜYÜK BİR HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYORUZ”

Göktaş’ın avukatı Ceren Çabukoğlu ise büyük bir hayal kırıklığı yaşadıklarını söyledi. Göktaş, “ Söz konusu kişiler arasındaki husumetten ziyade, bir baba ve üç oğlu beraber gelip bir sağlık merkezini basıyorlar. Hasta olarak giriyorlar buraya. Bu doktorlarla görüşmek istiyorum diyorlar, doktorlar orada olmayınca ‘bütün sağlık çalışanlarını önüme dizin’ diyor. Polise durum bildiriliyor. Müvekkilim polisler olduğuna güvenerek işyerine geliyor. Polislerin önünde darp ediliyor. Yanındaki çalışan da öldüresiye darp ediliyor. Adamın kafasında kırıklar var. Ölecek diye çok korktuk. Biz tutuklama talep ettik. 1 gün nezarethanede kaldılar ve ardından salıverildiler ve bunun akabinde de soluğu müvekkilimin yanında aldılar. İtirazlarımızı yaptık, adaletin tecelli etmesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto

Diğer Haberler

Dün yüzde 25 artmıştı! Yeni zam için tarih verildi

Dün yüzde 25 artmıştı Yeni zam için ta..

Dün yüzde 25 artmıştı! Yeni zam için tarih verildi
Güncelle sonrası ortalık karıştı! Çoğu kişi ekranında aynı sorunu yaşadı

Güncelle sonrası ortalık karıştı Çoğu ..

Güncelle sonrası ortalık karıştı! Çoğu kişi ekranında aynı sorunu yaşadı
Antalya'da hava durumu! Meteorolojiden 16 ilçeye yağış uyarısı 19.4.2024

Antalya'da hava durumu! Meteorolojiden..

Antalya'da hava durumu! Meteorolojiden 16 ilçeye yağış uyarısı 19.4.2024
Ekonomik kriz Antalya'yı vurdu! Yabancıların yeni gözdesi İstanbul oldu!

Ekonomik kriz Antalya'yı vurdu! Yabanc..

Ekonomik kriz Antalya'yı vurdu! Yabancıların yeni gözdesi İstanbul oldu!
Orhan Gencebay-Selami Şahin Eserleri Özel Konseri'nde büyük sürpriz! Orhan Baba'dan yeni şarkı müjdesi!

Orhan Gencebay-Selami Şahin Eserleri Ö..

Orhan Gencebay-Selami Şahin Eserleri Özel Konseri'nde büyük sürpriz! Orhan Baba'dan yeni şarkı müjdesi!
Antalya'da korkutan hava! Biranda bastı

Antalya'da korkutan hava! Biranda bastı

Antalya'da korkutan hava! Biranda bastı