Antalya'da çıkan yangına vatandaş sulama hortumuyla müdahele etti!

27.10.2020 20:03

Antalya haber: Antalya’da bir iş yerine ait depoda çıkan yangına, vatandaşlar, bahçe sulama hortumuyla müdahele etti. İtfaiye ekiplerinin gelmesiyle yangın kontrol altına alınırken, iş yerinde maddi hasar oluştu. 

Antalya'da çıkan yangına vatandaş sulama hortumuyla müdahele etti!

Haber merkezimize gelen Antalya haberine göre, Antalya'nın,Muratpaşa ilçesi Güllük caddesinde bir iş yerine ait depoda saat 17.00 sıralarında yangın çıktı. Depodan duman çıktığını görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Alevler, depo içerisinde bulunan koltuk ve ahşap masalara sıçradı.

Çevrede bulunan esnaf ve vatandaşlar, itfaiye ekipleri gelene kadar yangın tüpleri ve hortumlarla yangını söndürmeye çalıştı. Bir süre sonra bölgeye gelen itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek kısa sürede yangını söndürdü.

Yangını gören vatandaşlardan Aylin Bulut, "Büyük ihtimalle kablolar yandı ve yangına neden oldu. İtfaiyeyi aradık, onlar da gelip yangını söndürdü.

Vatandaşlar da itfaiye ekipleri gelene kadar elinden geldiği kadar hortumlarla söndürmeye çalıştı ancak başarılı olamadılar" dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto