Antalya'da büyük rezalet! Alkollü turistler havuzda seks partisi düzenledi!

12.05.2023 13:49

Antalya haber... Seyahat acentesi tarafından otele getirilen bir grup turistin, aşırı alkol almalarının ardından kendi aralarında anlaşarak havuz başına gelerek, burada eşlerini değiştirerek seks partisi düzenlemeleri skandal görüntülere sahne oldu.

YEMEKTE ALKOL ALIP HAVUZUN KENARINA GELDİLER

Öğle yemeğinin hemen ardından havuz çevresine geldikleri belirtilen grubun, yemekte aldıkları aşırı alkolün de etkisiyle üstlerindeki bikinileri çıkartarak sevişmeye başladıkları, otel garsonlarının da müşterilere müdahale etmekten çekindikleri öğrenildi.

AYNI ACENTENİN OTELE GETİRDİĞİ GRUP

Aynı acente tarafından otele getirilen turistlerin, yolculuk ve otel etkinlikleri sırasında ahbaplıklar kurdukları, beraber yemek yiyerek, geceleri eğlenmek için hep beraber diskoya gittikleri de gelen bilgiler arasında.

EROTİK AKSESUARLAR TAKMIŞLAR

Acentenin haftasonu tur paketiyle otele gelen turistlerin, 3 günlük tatillerinin son gününde aşırı alkol alarak, eş değiştirme partisi için kendi aralarında anlaştıkları tahmin ediliyor. Kadın turistlerden bazılarının erotik aksesuarlar taktıkları, bikinilerini çıkardıktan sonra şezlonglarda uzanan erkeklerin arasından tercihler yaptıkları göze çarpıyor.

UYARILARA ALDIRMADAN İLİŞKİYE DEVAM ETTİLER

Havuz başında kimseye aldırmadan ilişkiye giren turist grubunun, otel yönetimi tarafından uyarıldığı ancak hiçbirinin yönetimin uyarılarını umursamadığı ifade ediliyor. Turist grubunun bir süre sonra hiçbir şey olmamış gibi odalarına döndükleri ve eşyalarını toplayıp, acentenin aracıyla otelden ayrıldıkları belirtiliyor.

RUS ZENGİNLER GENÇ KIZLARLA GELİYORLAR

Öte yandan kitle turizmi yapan 5 yıldızlı otel ve tatil köylerinden bazıları, konukların erotik duygularını harekete geçirecek hizmetler de veriyorlar. Örneğin kimi odalarda kamasutra yatakları ve jakuziler bulunuyor. Yatakların üstünde aynaların konulduğu odalardaki kasalara prezervatifler de bırakılıyor. Özellikle zengin Rus turistlerin yanlarında getirdikleri genç kızlarla her türlü keyfi yaşamak için bu tip otellere çok yüksek meblağlar ödedikleri de biliniyor.

Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

Yazarın Diğer Yazıları