ANTALYA'DA BULUŞUYORLAR

12.06.2017 11:00

ANTALYA´da 2008 yılında kurulan Hip-Notics Cable Ski Park, dünyanın dört bir yanından kablolu su kayağı (wake board) sporu tutkunlarını ağırlıyor.

ANTALYA'DA BULUŞUYORLAR

Almanya, İngiltere, Hollanda, Fransa başta olmak üzere Avrupa´nın farklı ülkelerinden su kayağı yapmak isteyenler, Manavgat´ta kurulan Hip-Notics´te adrenalinin limitlerini zorluyor. Amatörler için özel kurslar düzenlenen merkezde, profesyoneller ise kayak üzerinde yaptıkları akrobatik hareketlerle izleyenleri kendilerine hayran bırakıyor. Kimileri havuz içindeki engellerden metrelerce havaya sıçrayarak şov yapıyor, kimisi suyun üzerindeki dalgaları kullanarak taklalar atıyor.

Hip-Notics işletmecisi Barış Özoral, ülke partileri adı altında düzenlenen etkinliklerle mono ski, wake-board, knee-board, disk-ski, jump-ski tutkunlarını buluşturmayı hedeflediklerini söyledi. Açıldıkları günden bu yana tesiste binlerce sporcuyu ağırladıklarını vurgulayan Özoral, sezon hazırlıkları ile ilgili birçok sürprizleri olduğunu kaydetti. Wake board tutkunlarını ülke etkinlikleri adı altında Hip-Notics´te buluşturmak için hazırlandıklarını anlatan Barış Özoral, “Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ülke kampları düzenleyeceğiz. Rusya başta olmak üzere Avrupa´nın farklı ülkelerinden gelecek sporcular hem tatil hem de kayak yapacak" dedi.

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto