Antalya'da bin 153 sürücü uyarıldı!

31.07.2019 10:50

Antalya'da "Farkında Ol" ve "Keşke Demeden Tedbirimizi Alalım" projeleri kapsamında çeşitli ilçelerde bilgilendirme çalışması yapıldı. Çalışma kapsamında 13 adet taksi durağı ve seyir halindeki 1.153 araç sürücüsü uyarıldı. İşyerleri ve site yöneticileri ile görüşülerek, güvenlik kamerası taktırılması konusunda tavsiye verildi.

Antalya'da bin 153 sürücü uyarıldı!

Antalya'da polis-halk ilişkilerinin geliştirilmesi, güvenlik ve asayiş konularında halkın tespit, değerlendirme ve beklentilerinin yanında çalışmalarımıza doğrudan katılımının sağlanması, daha huzurlu bir yaşam alanı için halkla ortak çalışmalar yapılabilmesi, vatandaşların şikâyet ve sorunlarının yerinde ve bire bir iletişim kurularak değerlendirilip çözüm üretilmesi amacıyla; Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlilerince "Farkında Ol" ve "Keşke Demeden Tedbirimizi Alalım" projeleri kapsamında yapılan uygulamalarla bilgilendirme çalışmaları yapıldı.

Bin 153 araç sürücüsü uyarıldı

"Farkında Ol" projesi kapsamında; 17 Temmuz-26 Temmuz tarihleri arasında, Antalya'nın Konyaaltı, Muratpaşa ve Kepez İlçelerinde yapılan çalışmalarda Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünde görevli 6 personel tarafından yapılan uygulamada, Antalya'nın çeşitli ilçelerinde 13 adet taksi durağı ve seyir halindeki 1.153 araç sürücüsü uyarılarak 1.175 adet broşür, 1.175 adet araç kokusu dağıtıldı.

Vatandaşlara proje anlatıldı 

"Keşke Demeden Tedbirimizi Alalım"  projesi kapsamında, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince birlikte, Düdenbaşı Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Caddesi üzerinde Anadolu sitesi ve cadde üzerinde bulunan işyerleri ziyaret edilerek "Hırsızlık olaylarına karşı alınması gereken tedbirler" konusunda vatandaşlara bilgilendirme çalışması yapıldı.

İşyerleri ve site yöneticileri ile görüşülerek, proje anlatıldı. Vatandaşlara site ve işyerlerine güvenlik kameraları taktırmaları tavsiye edilerek, şüpheli şahıs ve olaylarda  112 Acil Çağrı Merkezini aramaları istendi. 

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto