Antalya'da bazı yollar trafiğe kapatılıyor

28.10.2017 11:45

Antalya'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 94. yıl dönümü kutlamaları kapsamında bugün ve yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Antalya'da bazı yollar trafiğe kapatılıyor

Antalya Valiliğin'nden yapılan yazılı açıklamada, Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 94. yıl dönümü kutlamaları kapsamında bugün saat 13.00'da Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacak çelenk sunma töreni dolayısıyla Cumhuriyet Caddesi'nin Huzur Kavşağı ile Valilik arasındaki kısmının araç trafiğine kapatılacağı kaydedildi. Bugün saat 18.00'da Muratpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen ve Konyaaltı Varyant'ta başlayacak Fener Alayı dolayısıyla saat 14.00'dan itibaren Falez Kavşağı'ndan Cumhuriyet Meydanı istikametine Konyaaltı Caddesi, Cumhuriyet Caddesi ile bu caddelere bağlanan tüm ara sokakların trafiğe kapatılacağının duyurulduğu açıklamada, "Cumhuriyet Meydanı'nda saat 20.00'da verilecek Sümer Ezgü konseri dolayısıyla Cumhuriyet Caddesi'nin Huzur Kavşağı ile Valilik arasındaki kısmı araç trafiğine kapatılacaktır" denildi.

YARIN KAPANACAK YOLLAR.

29 Ekim Pazar günü ise saat 08.00'da Cumhuriyet Meydanı'nda geçit töreni yapılacağının belirtildiği açıklamada, "Falez Kavşağı'ndan Cumhuriyet Meydanı istikametine Konyaaltı ve Cumhuriyet caddelerinin trafiğe kapatılacaktır. Cumhuriyet Meydanı'nda saat 20.00'da Serdar Ortaç konser verecektir. Konser nedeniyle de Cumhuriyet Caddesi'nin Huzur Kavşağı ile Valilik arasındaki kısmı araç trafiğine kapatılacaktır" ifadelerine yer verildi.

(DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto