Antalya Valisi Ersin Yazıcı: Antalya'mız ülkemizin dünyaya açılan kapısı

14.06.2021 15:42

Antalya haber... Jandarma Teşkilatının 182’nci kuruluş yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Başoğlu ve beraberindeki heyet, Antalya Valisi Ersin Yazıcı’yı makamında bir araya geldi. Vali Yazıcı ziyarette “Jandarma Teşkilatımız 182 yıldır mazlumun yanında zalimin karşısındadır” dedi.

Antalya Valisi Ersin Yazıcı: Antalya'mız ülkemizin dünyaya açılan kapısı

Antalya haber... Jandarma Teşkilatının 182’nci Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle Antalya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Başoğlu ve beraberindeki heyet Vali Ersin Yazıcı’yı ziyaret etti. Misafirleriyle ilgilenip tek tek sohbet eden Vali Yazıcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek tüm Jandarma Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü’nü kutladı.

Antalya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Başoğlu ve beraberindeki heyet Vali Ersin Yazıcı’yı ziyaret etti

Jandarma Teşkilatının kurulduğu günden bugüne kadar, yurdun dört bir yanında, huzur ve güvenliğimiz için mesai mefhumu gözetmeksizin 7 gün 24 saat fedakarca ve kahramanca görev yaptığını dile getiren Vali Yazıcı, “Toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanmasındaki en temel unsurlardan olan Jandarma Teşkilatımızın kuruluşunun 182’nci yılını kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz. Gurur duyduğumuz her yönüyle örnek bir teşkilata sahibiz. Gerek Emniyet Teşkilatımız gerekse Jandarma Teşkilatımız bizler için, halkımız için çok büyük öneme sahip. Jandarma Teşkilatımız, dün olduğu gibi bugün de, toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması için büyük başarılara imza atıyor ve atmaya da devam edeceklerine şüphem yok” dedi.

“ANTALYA ÜLKEMİZİN DÜNYAYA AÇILAN KAPISI”

Antalya’nın bir turizm şehri olmasından ötürü güvenliğin çok büyük önem arz ettiğini belirten Vali Yazıcı, “Dünyanın neresinde olursanız olun insanlar için sağlık ve güvenlik önce gelir. Antalya’mız önemli bir turizm şehri, ülkemizin dünyaya açılan kapısı. Bu sebeple güvenlik olmazsa olmazımız. Jandarma Teşkilatımız ve Emniyet Teşkilatımız oldukça başarılı işlere imza atıyor. Antalya bir huzur şehriyse bu, teşkilatlarımızın sayesindedir. Başarılı işler çıkaran, şehrimizin güvenli ve huzurlu olmasına büyük katkı sunan jandarma mensuplarını kutluyorum” şeklinde konuştu.

“JANDARMAMIZ HALK İLE DEVLET ARASINDA KÖPRÜ GÖREVİ GÖRMÜŞTÜR”

Konuşmasında pandemi dönemine de değinen Vali Yazıcı, “Jandarma Teşkilatımız, kuruluşundan bugüne yüce milletimizin engin sevgi ve güvenine mazhar olmuş, Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletimizin huzur ve güvenliğinin sağlanması yönündeki hizmetleri ile milletimizin takdirini kazanmıştır. Jandarmamız sahadaki başarılarının yanında sosyo-kültürel hizmetlerle de halk ile devlet arasında önemli bir köprü görevi görmüştür. Pandemi sürecinde de vatandaşlarımıza karşı fedakar, hoşgörülü ve yardımsever yüzüyle yüce milletimizin yanında olmaya devam etmişlerdir” dedi.

“TEKNOLOJİYİ ÇOK İYİ KULLANMAMIZ GEREKİYOR”

Jandarma Teşkilatının her geçen gün kendisini geliştirerek ülkemizde huzur ve güvenliğin temininde çok önemli bir yere sahip olduğunu aktaran Vali Yazıcı, “Güvenlik birimleri olarak suçluyu ve suçu bulma, suçluları caydırma noktasında teknolojiyi çok iyi kullanmamız gerekiyor. 30 yıllık mülki amirlik yaşamımda teşkilatımızın gelişen teknolojisi ve donanımlı insan kaynağı ile çok önemli başarılara imza attığını gördüm. Bu yönüyle topluma, bizlere güven vermeye devam ediyor. Jandarmamız her geçen gün kendisini geliştirerek ülkemizde huzur ve güvenliğin temininde çok takdir edilecek bir yere ulaşmıştır. Jandarma Teşkilatımız 182 yıldır mazlumun yanında zalimin karşısında olmuş ve olmaya da devam edecektir. Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin. Jandarma Teşkilatının 182’nci kuruluş yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, görevleri sırasında şehit olan kahraman Mehmetçiklerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, tüm Jandarma Teşkilatına başarılar diliyorum” dedi.

Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto

Diğer Haberler

Bu kez uyarı astrologdan geldi! 'Sismik artış var' diyerek uyardı! Tarih vererek deprem uyarısında bulundu

Bu kez uyarı astrologdan geldi! 'Sismi..

Bu kez uyarı astrologdan geldi! 'Sismik artış var' diyerek uyardı! Tarih vererek deprem uyarısında bulundu
Araç sahipleri dikkat! İndirim bekleniyor! Gözler gece yarısına çevrildi

Araç sahipleri dikkat! İndirim bekleni..

Araç sahipleri dikkat! İndirim bekleniyor! Gözler gece yarısına çevrildi
WhatsApp kullanıcılarına müjde! İnternetsiz kullanılabilecek

WhatsApp kullanıcılarına müjde İnterne..

WhatsApp kullanıcılarına müjde! İnternetsiz kullanılabilecek
Antalya'da hava durumu! Meteorolojiden fırtına uyarısı! 24.4.2024

Antalya'da hava durumu! Meteorolojiden..

Antalya'da hava durumu! Meteorolojiden fırtına uyarısı! 24.4.2024
Teleferik faciasında kontrol odasının görüntüleri ortaya çıktı! Facia geliyorum demiş!

Teleferik faciasında kontrol odasının ..

Teleferik faciasında kontrol odasının görüntüleri ortaya çıktı! Facia geliyorum demiş!
Antalya'da meyve deposuna çarptı! Alev alan otomobilde hayatını kaybetti

Antalya'da meyve deposuna çarptı! Alev..

Antalya'da meyve deposuna çarptı! Alev alan otomobilde hayatını kaybetti