Antalya Valiliği'nden tatil açıklaması geldi!

16.12.2018 22:12

Antalya’da etkili olan şiddetli yağışın ardından binlerce öğrenci ve ailenin merakla beklediği soru cevabını buldu. Antalya Valiliği okulların tatil edilmediğini açıkladı.

Antalya Valiliği'nden tatil açıklaması geldi!

Antalya Valliği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer veridli; ' Valiliğimizin twitter hesabı üzerinden montaj yapılarak yarın okulların tatil olduğunu belirten ve sosyal medyada yayılan ekran görüntüsü asılsızdır, itibar edilmemelidir. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi dersler dileriz' denildi. 

İŞTE SAHTE HESAPTAN ATILAN O TWEET

Antalya Valiliği twitter hesabından paylaşıldığı izlenimi verilen sahte bir tweet, Antalya'daki binlerce öğrenci arasında kısa sürede yayıldı. Skandal paylaşım saat 20.50 sıralarında facebook, whatsApp ve twitter üzerinden yapıldı.

Antalya Valiliği izlenimi verilen sahte tweette şu ifadelere yer verildi; “Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan 16.12.2018 günü saban saatlerinden itibaren Antalya ve çevresini etkileyecek yoğun sağanak yağışına istinaden Antalyadaki bütün ilkokul, ortaokul ve liseler 17.12.2018 Pazartesi günü tatil edilmiştir.”

   (Sahte hesaptan paylaşılan o tweet )

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto