Antalya TSYD'ye yeni bina

14.10.2017 16:33

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Antalya Şubesi'nin, Antalya Stadı'ndaki yeni hizmet binası törenle açıldı.

TSYD Antalya Şubesi'nin Antalya Stadı'ndaki yeni hizmet binası törenle açıldı. Törene Antalya Valisi Münir Karaloğlu, TSYD Başkanı Oğuz Tongsir, TSYD Antalya Şube Başkanı Emin Demir, Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk katıldı. Katılımcılar yeni hizmet binasını gezdikten sonra açılış kurdelesini kesti.

Media preview

Törende konuşan Vali Karaloğlu, "Burası bir AVM oldu. Önceden boş mekanlardı. Şimdi haftanın 7 günü kullanılan bir mekana dönüştü. O zaman Antalyalı burayı daha çok benimser. Stadın zaten böyle olması arzu ediliyordu. Statlar, sadece haftanın bir günü ya da 15 günde bir açılıp futbol oynanan mekanlar değildir. Hayatın merkezidir. Her türlü sosyal aktivitelerin yapılabildiği mekanlara dönüşüyor. Dünyada da Türkiye'de de yeni statlar böyle. Çok hızlı bir şekilde eksikleri tamamlanıyor. TSYD'nin de gelmesiyle de büyük eksik tamamlanmış. Hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Media preview

TSYD Başkanı Oğuz Tongsir ise spor gazetecilerin mesleklerini en iyi şekilde yapabilmeleri için hizmet verdiklerini anlattı.

TURKIYE SPOR YAZARLARI DERNEGI (TSYD) ANTALYA SUBESI'NIN, ANTALYA STADI'NDAKI YENI HIZMET BINASI TORENLE ACILDI. TOREN, TSYD ANTALYA SUBE BASKANI EMIN DEMIR'IN VALI MUNIR KARALOGLU'NA PLAKET TAKDIM ETMESIYLE SONA ERDI.(FOTO:TOLGA YILDIRIM/ANTALYA-DHA)

Tören, TSYD Antalya Şube Başkanı Emin Demir'in Vali Karaloğlu'na plaket takdim etmesiyle sona erdi.

(Tolga YILDIRIM / DHA) 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto