Antalya tatilcilerle doldu taştı!

10.08.2019 16:14

Antalya'da hissedilen hava sıcaklığı 41 dereceyi buldu. Antalya sokakları, Kurban Bayramı tatiline gelen yerli turistlerle doldu. 

Antalya tatilcilerle doldu taştı!

Kurban Bayramı tatilinde vatandaşların büyük çoğunluğunun tercihi turizmin başkenti Antalya oldu.

Termometrelerin 38 dereceyi gösterirken, hissedilen hava sıcaklığı ise 41 dereceyi buldu.

 Antalya, bayram için tatile gelen turistlerle doldu.  

Trafik yoğun

Ankara'dan geldiklerini ifade eden iki genç, "Dün akşam bayram için geldik. Ankara serindi, burası sıcak bayağı. Bayramın sonuna kadar veya 10 gün kadar kalmayı düşünüyoruz, tatili denizde geçireceğiz" dedi. 

Antalyada oturmasalar da Antalyalı oldukları için sıcaklıklarda zaten hep mücadele ettiklerini belirten bir aile ise, "İstanbul'da yaşıyoruz hem tatil yapmak hem de anne babamızı ziyaret etmek için Antalya'ya geldik. Uçakla geldiğimiz için bir trafik yoğunluğu hissetmedik ama Antalya'nın içinde bir trafik yoğunluğu var" şeklinde konuştu. 

"Antalya'ya ısınmaya geldim" 

Bayram tatili geçirmek üzere Sivas'tan geldiğini ifade eden genç bir kadın ise, "Antalya'ya ısınmaya geldim diyebilirim. Bayram için tatile geldim, bayram boyunca buradayım. Gerçekten yollarda yoğunluk vardı, bayram trafiği galiba, insanlar sıcak iklimlere doğru akın halindeler. Sıcaklıklara dikkat etmek gerekiyor" uyarısında bulundu. 

Antalya'da oturan arkadaşı ise sıcaklıklara alışkın olduğunu, hatta sevdiğini belirterek, "İnsanlar çok fazla gelmesin biz bize kalalım" dedi.

40 senedir Antalya'da oturan Nermin Akdeniz de, sıcaklıkların dayanılır gibi olmadığını söyledi ve, "Evde klimaları açıyoruz veya arka ve ön odaların pencereleri açarak cereyan yapması sağlıyoruz. Bayramımız da güzel geçecek İnşallah Antalya'da olacağım. Herkese selam söylüyor bayramlarını kutluyorum" ifadelerini kullandı. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto