Antalya son dakika...Antalya Büyükşehir Belediyesi: "Muhittin Böcek'in sağlık durumu ile ilgili her gün açıklama yapmayacağız"

10.11.2020 21:30

Antalya son dakika...Koronavirüs tedavisi Akdeniz Üniversitesi'nde devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in sağlık durumunun iyi yönde ilerlediği açıklandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ise, Başkan Böcek'in sağlık durumu hakkında her gün açıklama yapmayacaklarını, önemli gelişmeler olduğunda kamuoyu ile paylaşacaklarını duyurdu.

Antalya son dakika...Antalya Büyükşehir Belediyesi: "Muhittin Böcek'in sağlık durumu ile ilgili her gün açıklama yapmayacağız"

Antalya son dakika... Koronavirüs teşhisiyle özel bir hastanede tedavi altına alınan ve 25 Eylül'de Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yoğun bakımdaki 64 günün ardından dün normal servise alındı. Muhittin Böcek’in bilincinin yerine geldiği, sağlık durumunun ise gün geçtikçe iyiye gittiği öğrenildi.
 

"Her gün açıklama yapılmayacak"

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden Başkan Böcek'in sağlık durumu hakkında yapılan açıklamada, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’in rehabilitasyon ve fizik tedavisi normal serviste devam etmekte, sağlık durumu olumlu yönde ilerlemektedir. Doktorların bilgisi dahilinde her gün açıklama yerine, önemli gelişmeler olduğunda kamuoyuna bilgilendirme yapılacaktır" denildi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto